Opel service i sikre hænder

Ved at have regelmæssige service check, sikre det dig at din bil bliver holdt i god stand, vil du også på længere sigt få glæde af din Opel. Vores værksted er eksperter i at imødekomme dine behov.


AUTORISERET OPEL SERVICE VÆRKSTED I HORSENS OG KOLDING – VI TAGER OS GODT AF DIN OPEL

Hos Aunsbjerg er vi autoriseret til at udføre Opel service. For dig betyder det, at du er forsikret i, at vi følger fabrikantens anvisninger med hensyn til reparation og service af din Opel. Vi anvender udelukkede originale Opel reservedele og arbejder kun med specialværktøj, så du får din bil tilbage i samme kvalitet, som du afleverede den i. Det er din garanti for et resultat, som er tilfredsstillende og af højeste kvalitet hver gang.

Vores autoriserede Opel værksteder i hhv. Kolding, Horsens og Århus er godt rustet og klar på at udføre det bedst mulige stykke arbejde på din bil. Oftest er der en sikkerhed forbundet med at vælge et autoriseret værksted til at udføre service på sin Opel. Forventningerne til denne sikkerhed stræber vi efter at leve op til og vi gør altid vores bedste for at udføre arbejdet til UG.

Opel service ved Aunsbjerg

Vores Opel service er omfattende for at vi kan sikre, at du kan køre sikkert i din Opel, og at den holder så længe som muligt. Det er nemlig vigtigt for os at hvert eneste service på din Opel er udført korrekt og grundigt. På den måde opnår vi det bedste resultat og den bedste bil som gerne skulle køre mange år endnu.

Når vi skal udføre et serviceeftersyn, kontakter vi dig altid inden, vi går i gang med arbejdet. På den måde vil du altid være en del af beslutningsprocessen, så vi ikke foretager reparationer eller udskiftninger, du ikke ønsker eller gerne vil vente med. Denne proces sikrer samtidig, at du aldrig bliver overrasket, når du modtager en regning fra os. Det mener vi er en vigtig del af kommunikationen mellem værksted og bilejer. Oftest kan der nemlig opstå nødvendighed for reparationer, men det er ikke altid at det er reparationer som skal finde sted med det samme. Nogle bilejere foretrækker at vente mens andre vil have alt ordnet med det sammen. Det er vigtigt at forløbet er tilpasset bilejerens forventninger.

Opdatering af servicebog

Vi sørger for at opdatere din Opel servicebog efter hvert endt serviceeftersyn, så du altid kan være sikker på, at den er udfyldt helt korrekt. Således undgår du, at din Opel falder i værdi grundet manglende servicehistorik. Det er en vigtig del af tilliden mellem værksted og bilejer. En veludført servicebog kan have stor betydning for værdien og holdbarheden af din bil. Derfor er det noget vi tager meget seriøst. Vi ønsker, at du skal nyde køreglæden ved din Opel længe - og det tør vi godt garantere, at du gør med et autoriseret Opel serviceeftersyn hos os.

Er det tid til, at din Opel skal til serviceeftersyn? Find et værksted nær dig og book en tid til Opel service lige her. Vi har autoriseret Opel værksted i Kolding, Horsens og Århus.

9 ud af 10 af vores kunder er yderest tilfreds med den service vi tilbyder hos Aunsbjerg. Se hvad vores tidligere kunder mener på Trustpilot