PÆRER & VISKERBLADE

Aunsbjerg pærer og viskeblade tillægspakke uden baggrund

PÆRER & VISKERBLADE

PÆRER OG VISKERBLADE TILLÆGSPAKKE FRA AUNSBJERG

Dette er den perfekte tillægspakke til dig, som kører mange kilometer hver dag. Med tillægspakken ’’Pærer og viskerblade’’ får du nemlig gratis udskiftning inkl. materialer efter behov*. Så skal du ikke selv tænke på udskift eller køb af de rette produkter, der passer til din bil – vi klarer det hele for dig, mens du venter.

*Gælder kun ved nedslidning eller defekt.

Aunsbjerg pærer og viskeblade tillægspakke uden baggrund

Du kan få en Pærer & Viskerblade tillægspakke for kun
39 kr./md.

Er du interesseret i en Pærer & Viskerblade tillægspakke - så udfyld formularen, hvorefter vi vender retur hurtigst muligt. Du er også velkommen til at ringe til os og høre nærmere på tlf. 75 50 40 66
  • En pærer og viskerblade tillægspakke inkluderer, at du får udskiftet dine pærer og viskerblade gratis, når der er brug for det - og du får selvfølgelig materialerne med i prisen. Denne tillægspakke er specielt fordelagtig for dig, der kører langt og altid har brug for friske pærer og viskerblade med på vejen.

  • Nej du behøver ikke have en tid på værkstedet til udskiftning af pærer og viskerblade, men vi anbefaler, at du lige kontakter det pågældende værksted, inden du kommer, således de kan have en mekaniker klar til dig. På den måde kan du hurtigt og nemt komme på vejen igen med friske pærer og viskerblade.

  • Ja du skal have en af Aunsbjergs Servicepakker for at kunne købe en pærer og viskerblade tillægspakke, da det er en tillægspakke til din serviceaftalekontrakt. Hvis du ikke du har en serviceaftale, er du altid velkommen til at kontakte dit lokale Aunsbjerg autoværksted. Så skal de nok hjælpe dig med at finde den helt perfekte Servicepakke til din bil. Kontakt dem på tlf. 77 33 30 00.

  • Du kan tilkøbe en pærer og viskerblade tillægspakke hos dit lokale Aunsbjerg autoværksted. Du skal blot henvende dig til indskrivningen, så skal de nok hjælpe dig godt videre. Besøger du en af vores afdelinger i weekenderne, kan du også sagtens informere en sælger om det, så skal de nok tage sig af det. Du kan også altid henvende dig til dit foretrukne Aunsbjerg værksted på tlf. 77 33 30 00.

  • Ja du kan sagtens tilkøbe en pærer og viskerblade tillægspakke uanset hvilken Servicepakke, du har hos Aunsbjerg. Prisen for tillægspakken ændrer sig heller ikke, uanset om du er Go+, 2+ eller 5+ serviceaftalekunde hos os.

  • Vi udskifter kun dine pærer og viskerblade, hvis de er nedslidte eller defekte. Hvis du er usikker på, om det er på tide med en udskiftning, så kom endelig forbi dit lokale Aunsbjerg værksted, så skal vi nok kigge på det og foretage en udskiftning, hvis det er nødvendigt.

  • Aunsbjerg værksted og informere dem om din opsigelse. Du kan selvfølgelig altid fortsætte med at være serviceaftale kunde hos os, selvom du opsiger din pærer og viskerblade tillægspakke.

Se også vores andre tillægspakker

HJULHOTEL

Aunsbjerg Hjulhotel tillægspakke uden baggrund