LEJEBIL

Aunsbjerg Hjulhotel Lejebil uden baggrund

LEJEBIL

LEJEBIL TILLÆGSPAKKE FRA AUNSBJERG

Denne tillægspakke er perfekt til dig, som vil være sikker på at kunne komme videre, hvis der skulle ske noget med din bil, og den skal til reparation. Eller hvis du ikke gider vente under service. Med tillægspakken ’’Lejebil’’ får du nemlig gratis en lejebil, når din bil er til reparation eller service*.

*Bilen er inkl. 100 km. pr. dag. Det er selvfølgelig muligt at tilkøbe flere kilometer pr. dag, hvis du skulle have behov for det.

Aunsbjerg Hjulhotel Lejebil uden baggrund

Du kan få en Lejebil tillægspakke for kun
15 kr./md.

Er du interesseret i en Lejebil tillægspakke - så udfyld formularen, hvorefter vi vender retur hurtigst muligt. Du er også velkommen til at ringe til os og høre nærmere på tlf. 75 50 40 66
  • Med en lejebils tillægspakke har du altid en gratis lånebil til rådighed, når din egen bil er på værksted. På den måde sikrer du, at du ikke er nødt til at vente eller er afhængig af andre parter, der kan fragte dig fra a til b. Meningen med en lejebils tillægspakke er at give dig mere frihed i hverdagen, således du ikke skal gå på kompromis med dine gøremål og lignende. 

  • Der er altid inkluderet 100 km pr. dag, når du har en lånebil. Men det er selvfølgelig altid muligt at tilkøbe flere kilometer, hvis du skal køre længere. Det er blot vigtigt, at du gør værkstedet opmærksomme på dette, således de kan fakturere dig for de ekstra kilometer.

  • Ja du skal have en Servicepakke hos Aunsbjerg for at kunne tilkøbe en en lejebils tillægspakke, da det er en ekstra service, som skal give dig frihed og færre bekymringer i hverdagen.

  • Du kan tilkøbe en en lejebils tillægspakke ved at kontakte dit foretrukne Aunsbjerg værksted, hvor du har din serviceaftale. Så skal de nok oprette en tillægskontrakt til din Servicepakke. Du kan også skrive dig op via kontaktformularen her på siden, så skal vi nok kontakte dig hurtigst muligt. 

  • Hvis du har nogle bestemte krav til lånebilen såsom størrelsen, indstigningen eller andet, kan du sagtens ønske det, når du bestiller din tid på værkstedet. Vi kan dog ikke altid garantere, at vi har lige præcis den bil, du ønsker. Det vigtigste er dog, at du gør værkstedet opmærksom på dine specifikke ønsker i god tid, så de har mulighed for at tjekke op på det.

  • Du behøver ikke gøre værkstedet opmærksomme på, at du har en lejebils tillægspakke, men det er vigtigt, du husker at gøre dem opmærksomme på, om du ønsker en lånebil, mens din egen er på værkstedet. På den måde kan de have en lejebil klar til dig, når du kommer.

  • Det kan du tro. Uanset hvilken Aunsbjerg Servicepakke du har, så kan du altid tilkøbe en lejebils tillægspakke. Prisen for tillægspakken er således også den samme uanset hvilken serviceaftale, du har til din egen.

  • Du kan altid opsige din lejebils tillægspakke. Du skal blot kontakte dit lokale Aunsbjerg værksted og informere dem om din opsigelse. Du kan selvfølgelig altid fortsætte med at være serviceaftale kunde hos os, selvom du opsiger din lejebils tillægspakke.

Se også vores andre tillægspakker

PÆRER OG VISKERBLADE

Aunsbjerg pærer og viskeblade tillægspakke uden baggrund

HJULHOTEL

Aunsbjerg Hjulhotel tillægspakke uden baggrund