Find din nye Mazda hos Aunsbjerg i Kolding

Se alle modeller og konfigurer din helt egen Mazda

Oplev alle Mazda modeller

Hos Aunsbjerg Mazda & Suzuki Kolding kan du opleve alle modellerne, og du har selvfølgelig også mulighed for at prøvekøre dem. Vi står altid klar med kompetent rådgivning, således at vi kan finde en bil som matcher dig, dine ønsker samt dit kørselsbehov.

Oplev alle Mazda modeller

Hos Aunsbjerg Mazda & Suzuki Kolding kan du opleve alle modellerne, og du har selvfølgelig også mulighed for at prøvekøre dem. Vi står altid klar med kompetent rådgivning, således at vi kan finde en bil som matcher til dig, dine ønsker samt dit kørsels-behov.

Mazda 2

Rendyrket køreglæde

Fra 175.000 kr.

Mazda 2 Hybrid

Til den miljøbevidste byboer

Fra 218.100 kr.

Mazda 3

Verdens smukkeste bil 2020

Fra 262.500 kr.

Mazda MX-5

Den ikoniske roadster

Fra 295.100 kr.

Mazda CX-30

Fantastisk køreoplevelse

Fra 277.500 kr.

Mazda CX-5

SUV med elegant design

Fra 342.600 kr.

Mazda MX-30

100% elektrisk

Fra 213.080 kr.

Mazda CX-60

Den nye Plug-in hybrid SUV

Fra 509.100 kr.

På udkig efter en brugt Mazda?

Mazda

Mazda siden 2004

Vi har stor erfaring med salg og servicering af Mazda. Siden 2004 har Aunsbjerg været autoriseret Mazda forhandler i Kolding. Kig indenfor hos din Mazda forhandler hos Aunsbjerg i Kolding. Vi har altid et stort udvalg af nye og brugte Mazda'er på lager, og vores kompetente bilrådgivere står selvfølgelig til rådighed, hvis du skulle have brug for hjælp og rådgivning undervejs.
Hos Aunsbjerg i Kolding har vi helt sikkert den bil som passer til dine behov. Uanset hvad du ønsker af brændstofstype, farve, model eller hvad end det kunne være. 
Vores bilrådgivere står altid klar med kyndig vejledning samt rådgivning, så du nemt og trygt kan få hjælp til at skabe en løsning, som passer til dig. Vi kan også hjælpe dig med finansiering og mange andre ting - så hvad end du har brug for i forbindelse med købet af din nye Mazda, så kig forbi Aunsbjerg i Kolding, vi hjælper dig godt videre.

Køb din nye Mazda hos Aunsbjerg i Kolding

Er du på jagt efter din nye drømmebil? Vi er hos Aunsbjerg i Kolding autoriseret Mazda-forhandler, og vi glæder os til at hjælpe dig. Uanset om du drømmer om en lille, smart bybil, eller du hellere vil køre en sporty model eller en rummelig familiebil – så har Mazda bilen. Vores team hos Mazda i Kolding er klar til at svare på alle dine spørgsmål. Fortæl os om dine ønsker og behov – så finder vi den rigtige bil til dig.

 

Autoriseret Mazda forhandler i Kolding

Aunsbjerg er din autoriserede Mazda forhandler i Kolding. Det betyder, at du til enhver tid kan kigge forbi os og se vores store udvalg af Mazda modeller. Vi forhandler både Mazdas mindre, bybiler, de større sedan- og crossover SUV-modeller samt naturligvis de sporty Mazda MX 5. Uanset hvilken Mazda model du er interesseret i, så kan vi hjælpe dig med masser af køreglæde og komfort. Kig forbi os – din lokale Mazda forhandler i Kolding – så finder vi sammen din nye drømmebil.

 

Hvilken Mazda drømmer du om?

Har du fundet din Mazda, eller skal vi hjælpe dig på vej? Hos Mazda i Kolding forhandler vi alle modeller fra Mazda. Skal du bruge din bil til bykørsel? Eller er du pendler og kører mange kilometer på lande- eller motorveje? Måske skal du have plads til hele familien, hunden og feriebagage i bilen? Eller drømmer du om vind i håret og den sporty Mazda MX 5? Mazda har en bil til dig uanset, hvilke behov og krav du har. Når du sætter dig i sædet i en Mazda, får du køreglæde og komfort – hver gang.

 

 

Skal din nye Mazda køre på el, benzin eller diesel?

Måske har du allerede besluttet dig for, hvad din nye Mazda skal køre på – el, benzin eller måske en hybrid? Hos Mazda i Kolding forhandler vi alle Mazda modeller, uanset om du ønsker dig en benzin- eller dieseldrevet Mazda, en hybrid eller en ren elbil. Hvis du er usikker, så vejleder vi dig gerne her hos Ansbjerg, din Mazda forhandler i Kolding. Vi har mange års erfaring i at hjælpe bilister med valg af benzin- eller dieselbil og de seneste år også valg af el- eller hybridbil. Hvad der passer til dig, afhænger af hvad du selv ønsker samt dine kørselsbehov.

 

Masser af udstyr og køreglæde

Mazda biler i dag oser af køreglæde og udstyr, som hjælper dig i hverdagen, uanset om du kører mest i byen eller bruger mange timer på landeveje og motorveje. Du bestemmer selv, hvad du er mest til – standardudstyr af høj kvalitet som sædevarme og baksensor, eller måske drømmer du om flere features som vejbaneassistent og adaptiv fartpilot? Spørg os hos Mazda i Kolding – vi glæder os til at vejlede dig om udstyr, komfort og køreglæde. 

Læs mere om vores nye Mazda biler - Mazda 2, Mazda 3, Mazda CX-30, Mazda 6, Mazda CX-5, Mazda MX-5, Mazda MX-30.