Trænger din bil til service eller en tur på værksted? Den klarer vi!

Den løbende servicering og vedligeholdelse er vigtig for din bils tilstand og levetid. Derfor står vi hos Aunsbjerg klar til at servicere din bil - også mellem serviceintervallerne. Du booker blot en tid, så klarer vi resten for dig - enten mens du venter eller benytter en af vores lånebiler.

Hos Aunsbjergs filialer i Kolding, Horsens, Århus og Odense udfører vi service eftersyn på en lang række bilmærker. Vi glæder os til at byde dig velkommen hos vores værksted og står altid til rådighed med gode råd og vejledning.

På denne side kan du online booke din værkstedstid, nemt og bekvemt. Og skulle der opstå spørgsmål undervejs, så sidder vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig videre på chatten. Du er også velkommen til at ringe til os i vores åbningstid.

OBS - hvis bruger du Internet Internet Explorer, kan du opleve problemer med vores bookingsystem. Brug derfor gerne en anden browser.

Trænger din bil til service eller en tur på værksted? Den klarer vi!

Hos alle Aunsbjergs filialer i Kolding, Horsens, Århus og Odense udfører vi autoriserede service eftersyn på udvalgte bilmærker. Vi glæder os til at byde dig velkommen hos vores autoværksted, og står altid til rådighed med gode råd og vejledning.

PSST! Ønsker du at booke en værkstedstid i Odense? 

Så skal du gøre det her