FIND SERVICEPAKKEN TIL BILEN I DIT LIV

De bedste servicepakker fra dit autoriserede værksted.

Hos Aunsbjerg gør vi det nemt for dig at passe på din bil. Vi giver dig præcis den service og de fordele, du har brug for - samlet i én pakke, til en fast lav månedlig pris. Vælg mellem tre forskellige pakker til private samt en række tilkøbspakker, eller få en særlig erhvervspakke til varebiler. Nemmere bliver det ikke.
Dit autoriserede værksted for:

 

Få tryghed og fordele med en servicepakke fra Aunsbjerg

Flere end 4.000 Aunsbjerg kunder har i dag en servicepakke hos os - så vi kan helt sikkert også lave en aftale til dig og din bil - uanset mærke og alder.

Goplus pakke logo


Med en GO+ sikrer og fastholder du glæden ved din nye bil. Bilen vedligeholdes 100% efter fabrikkens anvisninger, hvilket sikrer, at den er sikkerhedsmæssigt i topform efter mærkets egne kvalitetsnormer. Du opnår samme vilkår og tryghed, som havde din bil op til 5 års fabriksgaranti.
 • Ingen regninger
 • Fri service og reparation
 • Gratis viskerblade og pæreskift
 • Frit hjulhotel og hjulskift
 • Fri lånebil
 • Lån af vare- og ekstrabil
 • Gratis sprinklervæske

 

Servicepakke Goplus

Fra 299 kr./md.

2plus pakke logo


En skræddersyet aftale til biler, som er 2 år eller ældre. Med 2+ får du udført de fabriksanbefalede serviceeftersyn på din bil samt en attraktiv rabatordning på reparationer og vedligehold. Det sikrer dig en bedre totaløkonomi på din bil.
 • Fabriksanbefalet serviceeftersyn
 • 20% rabat på alt ekstra arbejde
 • Gratis udskiftning af viskerblade og pærer, batterier i p-ur samt fjernbetjeninger (ekskl. materialer)
 • Gratis sprinklervæske
 • Gratis reparation af stenslag i forrude
 • Gratis bilvask ved serviceeftersyn


Servicepakke 2plus

Fra 199 kr./md.

5plus pakke logo


Her er aftalen til dig, der har købt eller har en bil, der er minimum 5 år gammel. Med 5+ får du i fremtiden billigere budget serviceeftersyn, hvilket er med til at sikre, at din bil er i god mekanisk stand og er til at stole på, selv om den ikke er helt ny.
 • Budget serviceeftersyn
 • 20% rabat på alt ekstra arbejde
 • Gratis udskiftning af viskerblade og pærer, batterier i p-ur samt fjernbetjeninger (ekskl. materialer)
 • Gratis reparation af stenslag i forrude
 • Gratis bilvask ved serviceeftersyn

Servicepakke 5plus

Fra 99 kr./md.

Eplus pakke logo


Den optimale aftale til dig med kassebil. Du får bl.a. autoriseret basiseftersyn, 20% rabat på alt ekstra arbejde, gratis lånebil mm.
 • Fabriksanbefalet serviceeftersyn*
 • 20% rabat på alt ekstra arbejde
 • Gratis udskiftning af viskerblade og pærer (ekskl. materialer)
 • Gratis reparation af stenslag i forrude
 • Gratis bilvask ved serviceeftersyn
 • Beløbet i E+ er eksklusiv moms
Servicepakke kassevogn Eplus

Fra 133 kr./md.

Tilfredse kunder!

Vi har spurgt vores kunder, hvor tilfredse de er med deres Servicepakke hos Aunsbjerg.

4,4 / 5
Baseret på 1.000 svar

Opgrader din Servicepakke med en af vores tillægspakker! 

Få mere ud af din Servicepakke hos Aunsbjerg med en af vores tillægspakker.

Opgrader din Servicepakke med en af vores tillægspakker! 

Få mere ud af din Servicepakke hos Aunsbjerg med en af vores tillægspakker.

Du kan også få en servicepakke! 

Udfyld formularen - vi kontakter dig hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud!

Hvad er en servicepakke?

Som ejer af en bil har du nok hørt din mekaniker tale om en serviceaftale. Her hos Aunsbjerg tilbyder vi naturligvis også servicepakker, for vi oplever, at det gør hverdagen med bil nemmere og mere økonomisk for vores kunder. Men hvad indeholder en servicepakke egentlig? En servicepakke sikrer dig nem og billig adgang til hjælp, når fx din bil får et stenslag, viskerbladene ryger, og pærerne i dine lygter går. Men en servicepakke er meget mere end de småting, der opstår i hverdagen med en bil. Med en servicepakke får du også lavet service på din bil, ligesom du får en god rabat på de reparationer, der eventuelt skal laves i forbindelse med det almindelige serviceeftersyn, samt på alle løbende reparationer, der opstår.

Servicepakker til biler

Uanset hvilken bil du ejer, er det en god idé at have en servicepakke til din bil hos dit autoriserede værksted. Med en servicepakke til din bil hos Aunsbjerg er det nemt for dig at passe godt på din bil – du får service og andre fordele samlet i én pakke til en god pris.

En servicepakke til din bil giver dig:

 • Service på din bil
 • Rabat på reparationer
 • Gratis viskerblade, pærer, sprinklervæske
 • Gratis reparation af stenslag
 • Gratis bilvask ved serviceeftersyn

Som bilejer ved du, at økonomien kan være uforudsigelig. Nogle udgifter kender du – som fx hvad du betaler i vægtafgift, grøn ejerafgift og forsikring, du ved sikkert også cirka, hvad du betaler i brændstof hver måned, og hvor ofte du skal skifte dæk. Men andre ting vedrørende din bil kan være svære at regne ud – fx om du får udgifter til stenslag, bremser, støddæmpere, tandrem, udstødning, klimaanlæg – og mange andre udgifter. Nogle år kan du have få udgifter – andre år har du måske store udgifter til udskiftning og reparationer af forskellige dele på din bil. En servicepakke til din bil kan hjælpe dig med at holde udgifterne nede – og give dig tryghed i hverdagen. Med en servicepakke til din bil kan du ofte få fixet de små hverdagsproblemer med din bil helt gratis – når du betaler et fast, månedligt beløb – ligesom du får service med i pakken og god rabat på reparationer. Det er altså fordele, der er værd at tage med i biløkonomien.

Betaling

Opkrævning af første rate samt resterende rater i henhold til serviceaftalen opkræves af MasterCard/Nets (PBS) eller anden opkrævningssystem. Gebyrret for betaling er pt. 4,06 kr. pr. mdr., som vil blive lagt oven i prisen på serviceaftalen.

Opsigelse/overdragelse

Aftalen er bindende således, at hver af parterne kan opsige aftalen med 1 måneds varsel + udgangen af en måned. Dette træder i kraft, når der er gået 5 måneder efter aftalens indgåelse.
Har kunden, på tidspunktet for opsigelsen, betalt for en periode som ligger efter tidspunktet for aftalens ophør, ifølge opsigelsen, vil vederlaget for denne periode straks blive tilbagebetalt. Ud over den gældende månedsbetaling i aftalen, vil der blive opkrævet et administrationsgebyr på kr. 175,-. ved ophør af aftalen - uanset årsag.

Ved opsigelses skal der sendes en mail til med reg. nr. til
info@aunsbjerg.com

Ved overdragelse af bilen til ny ejer, hvor ny ejer ønsker at indtræde i denne aftale, skal ny ejer kontakte Aunsbjerg. Ny ejer skal skriftligt tiltræde de gældende betingelser i den indgåede serviceaftale, dog vil aftalen blive reguleret til dagspris.

 

Mazda serviceaftale

Ejer du en Mazda? Så er en serviceaftale en god ting for dig. Du kan tegne en serviceaftale her hos Aunsbjerg – din autoriserede Mazda forhandler – uanset om din bil et blot et år gammel eller en ældre model. Når du har en serviceaftale, får du flere fordele – blandt andet gratis reparation af stenslag, gratis skift af pærer og viskeblade og gratis sprinklervæske. Du får også serviceeftersyn og en god rabat på reparationer på din Mazda. En serviceaftale til din Mazda kan altså være med til at give ro i hverdagen og hjælpe dig økonomisk, hvis du skal have repareret din bil. 

Suzuki serviceaftale

Kører du også Suzuki? Og har du overvejet at købe en servicepakke til en fast, månedlig pris? En serviceaftale kan give dig tryghed i hverdagen – du får gratis skift af viskeblade og pærer, reparation af stenslag og gratis sprinklervæske. Du får også serviceeftersyn og en god rabat på reparationer på din Suzuki. Når bilen bare kører, så spekulerer du nok ikke så meget over uforudsete udgifter til din bil – men den dag uheldet er ude, og du måske får et stort stenslag i foruden, eller din bil skal have skiftet støddæmpere – der er det rart at have en serviceaftale til din Suzuki. En serviceaftale til din Suzuki giver dig ikke kun gratis goder – den giver også en god rabat på reparationer – alt sammen elementer, der er værd at tage med i din biløkonomi.