Aunsbjerg autoværksted i Kolding, Horsens, Århus & Odense

Aunsbjerg Kolding er autoriseret autoværksted for bilmærkerne Peugeot, Citroën, Opel, Mazda og Suzuki. Aunsbjerg Horsens er autoriseret værksted for Peugeot, Citroën og Opel. Aunsbjerg Odense er autoriseret i bilmærkerne Opel, Citroën, Suzuki, Aiways & Honda. 

Vi står klar til at tage os godt af dig og din bil i Kolding, Horsens, Århus og Odense

Når du benytter Aunsbjergs autoriserede værksteder i Kolding og Horsens, kan du være sikker på, at de anvisninger, der er fra fabrikken, bliver fulgt, når der skal udføres service og reparation. Hos Aunsbjerg benytter vi i øvrigt special værktøj og originale reservedele til din bil.

Aunsbjerg er dit autoværksted

Som bilejer ved du, at det er vigtigt at have et værksted, som du kan stole på. Du skal både kunne stole på, at dit autoværksted reparerer og servicerer din bil ordentligt – men du skal også kunne få din bil repareret eller tjekket, når problemet opstår, eller når det passer ind i din kalender. Med andre ord – dit lokale autoværksted skal være fleksibelt, stabilt og troværdigt.

Hos Aunsbjerg står vi hver dag klar til at servicere og reparere din bil med et smil. Vi har autoværksteder i henholdsvis Kolding, Horsens, Aarhus og Odense, og vores team af uddannede automekanikere glæder sig til at byde dig og din bil velkommen hos os.

Høj faglighed

Vi er hos Aunsbjergs autoværksteder i Kolding, Horsens, Aarhus og Odense stolte af vores høje faglighed og mange års erfaring med servicering og reparationer af biler. Uanset hvilken bil, du har, kan vi hjælpe dig på vores autoværksteder. Vi er naturligvis opdaterede på den nyeste teknik, så vi kan servicere og reparere alle bilmærker.

Når du sender din bil på autoværksted hos Aunsbjerg i Kolding, Horsens, Aarhus eller Odense, kan du stole trygt på, at vi naturligvis bruger det nødvendige specialværktøj og originale reservedele til din bil. Vores erfarne specialister klarer alle skader, reparationer og serviceeftersyn på din bil uanset mærke.

Mere end 90 års erfaring med bilreparation og service

Hos Aunsbjerg har mange års erfaring med reparationer af biler – ja, faktisk har vores værksted i Kolding hele 90 år på bagen. Vores mangeårige erfaring betyder, at vi reparerer og servicerer alle typer af biler. Så du er altid velkommen i vores værksted uanset hvilken bil, du har. Vores dygtige mekanikere har alle stor faglig viden og praktisk erfaring med sig, ligesom vi sørger for at holde os opdateret på den nyeste teknik og arbejdsgang.
Aunsbjerg 90 Jubilæum logo

Har du en Servicepakke hos Aunsbjerg?

Servicepakke hos dit lokale autoværksted

Hos Aunsbjerg autoværksteder gør vi meget ud af at gøre hverdagen så let for dig med bil. Derfor tilbyder vi dig en Servicepakke til vores autoværksteder i Kolding, Horsens, Aarhus og Odense med gode fordele – som både sparer dig penge og tid. Du kan vælge mellem tre forskellige servicepakker til en fast månedlig pris. Du kan desuden købe tillægspakker for at gøre din hverdag endnu mere let.

Læs mere om Aunsbjergs servicepakker og tillægspakker her

Få adgang til mange fordele når du har en Servicepakke hos Aunsbjerg

Udvalgte fordele:

 Fri service og reparation (GO+)

 20% rabat er fratrukket prisen

 20% rabat på alt ekstra arbejde

 Fri lånebil ved serviceeftersyn og reparation (ekskl. forsikring)

og meget mere...

Har din bil fået en skade?

Aunsbjergs autoriserede skadescentre for Peugeot, Citroen, Opel Mazda & Suzuki hedder SkadeXperten.

Vores 2 professionelle skadescentre, SkadeXperten Horsens & SkadeXperten Kolding, er autoriseret i mærkerne Peugeot, Citroën, Opel, Mazda og Suzuki. Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber og er specialister i forsikringsskader på alle typer biler og bilmærker.

Vi laver alle former for skadesarbejde.

Skadexperten logo


Find dit lokale Aunsbjerg værksted


Dit autoværksted i Kolding

Der er mange autoværksteder i Kolding, og det kan være svært at vælge, hvor du skal sende din bil til reparation eller service. Hos Aunsbjerg i Kolding kan du stole på, at vi som dit autoværksted yder den bedste service og højeste faglighed, så du kan komme hurtigt afsted igen.


Dit autoværksted i Horsens

Det er aldrig sjovt, når bilen skal på værksted – enten til service eller fordi der er et problem med den. Aunsbjerg er dit autoværksted i Horsens, og vi glæder os til at tage mod dig og din bil. Vi reparerer eller servicerer din bil hurtigt og effektivt, så du snart er på farten igen.


Dit autoværksted i Aarhus

Som bilejer ved du, at tillid er et nøgleord i forhold til dit autoværksted. Hos Aunsbjerg – dit lokale autoværksted i Aarhus – arbejder vi hver dag hårdt for at yde dig den bedste service og højeste faglighed. Vi glæder os til at modtage dig og din bil på vores autoværksted i Aarhus. 


Dit autoværksted i Odense

Hos Aunsbjerg Odense er vores værksted autoriseret i bilmærkerne; Opel, Citröen, Suzuki, Aiwyas og Honda. Derudover servicerer vi selvfølgelig også mange andre bilmærker, så du kan trygt blive serviceret hos vores værksted i Odense uanset bilmærke.