DSC07640 Minweb
DSC06109 Minweb
DSC09910 Minweb
DSC06006 Minweb
DSC09663 Minweb
DSC06010 Minweb
Aunsbjerg Kolding Mazda & Suzuki salgsmedarbejdere
DSC07621 Minweb
DSC09904 Minweb

Ledige stillinger

Er du ledig eller på udkig efter nye udfordringer?
Så følg med her på siden!

Vi søger løbende medarbejdere til vores afdelinger i Kolding, Horsens og Århus. Her søger vi alt lige fra mekanikere til administrationsmedarbejdere, så måske du kan finde lige den stilling, der passer til dig og din profil.

Mekaniker
Kolding

Karosseritekniker
Kolding

Karosseritek. lærling
Kolding

Mekaniker
Århus

Økonomielev
Kolding

Weekendhjælper
Århus

Aunsbjerg Århus salgsafdeling

Hvem er Aunsbjerg?

Aunsbjerg er en familieejet virksomhed med mere end 90 års erfaring. Vi har afdelinger i Kolding, Horsens og Århus, hvor vi sælger både sælger nye og brugte biler samt er autoriseret værksted for Peugeot, Citroën, Opel, Mazda og Suzuki. Aunsbjerg er et dynamisk bilhus med fokus på optimering og effektivisering. Vi afprøver og implementerer derfor ofte nye tiltag, for at kunne være med helt fremme i bilbranchen, der er i rivende udvikling. Derudover er Aunsbjerg er kendt for sin skæve og sjove profil, der er med til at give kunderne en personlig og mindeværdig oplevelse.

Vi er en dynamisk forretning med en flad organisationsstruktur. Det vil sige, at her er højt til loftet hvor vi altid er åbne for nye idéer og tiltag. Hos alle vores afdelinger tilbyder vi et familiært arbejdsmiljø med teams af højt engageret og energiske medarbejdere , hvor samarbejde vægtes højt med godt humør og hygge altid er en del af hverdagen.

Vi har ingen ledige stillinger lige nu.

Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning til job@aunsbjerg.com