Aunsbjerg er både køreglæde og købeglæde

Hos Aunsbjerg lægger vi os i selen for at give dig den allerbedste oplevelse, både når du skal køre og købe. Derfor står vi altid klar med mere end 400 biler på lager og Danmarks skarpeste priser. Det er din garanti for at blive godt kørende. 


Hvem er Aunsbjerg? 

Aunsbjerg er et levende og dynamisk bilhus, og vi er med helt fremme i bilbranchen, som er i rivende udvikling. I fremtiden er det ikke nok at have en billøsning til alle. Du skal have bil på den måde, som passer bedst til dig – og derfor arbejder vi seriøst for at være Danmarks mest fleksible bilhus.

Vi er i dag omkring 130 medarbejdere, som alle arbejder for at gøre vores kunder yderst tilfredse! Det gør vi med smil på læben og stor erfaring med at finde den helt rigtige bil til dig og din biløkonomi. Når du har fundet din drømme bil, så holder vi dig kørende med Danmarks bedste bilservice.

Vi har altid fokus på udvikling, og vi er rigtig stolte af vores servicepakker. Servicepakkerne er til for at holde din bil kørende så lang tid som muligt – og med et hold af faguddannet personale, der er specialister i netop dit bilmærke, tør vi godt love, at du bliver godt kørende.

Det giver tryghed, tillid og det er god service!

Vision

Hos Aunsbjerg afprøver og implementerer vi ofte nye tiltag, således vores kunder altid kan få den bedste billøsning -  samlet på ét sted. Vi ønsker derfor gode medarbejdere, der har mod forandringer og er løsningsorienteret, således vi kan give vores kunder den bedste billøsning.


Hos Aunsbjerg afprøver og implementerer vi ofte nye tiltag hos alle vores afdelinger, således du som kunde kan få den bedste billøsning hos os. Det gør vi naturligvis gennem de bedste medarbejdere. Med en flad organisationsstruktur og mange års eksistens, har vi internt et helt specielt fællesskab og arbejdsmiljø, som skaber de bedste medarbejdere. 

Mission 

Hos Aunsbjerg sælger vi både nye og brugte biler til volumesegmentet. Alle vores biler gennemgår 30 punkters kvalitetskontrol, inden de bliver leveret kunden. På den måde sikrer vi den bedste købe- og køreglæde hos vores kunder.


Hos Aunsbjerg tilbyder vi forskellige Servicepakker, der giver dig præcis den service og de fordele, du har brug for, samlet i én pakke, til en fast lav månedlig pris. Og du kan få endnu mere service i hverdagen med tillægspakker til din serviceaftale. På den måde du få endnu mere tryghed og køreglæde som den fornuftige billist, der gerne vil passe på bilen i sit liv. 

Værdier

Hos Aunsbjerg udfører vi alt med ordentlighed. Gode kundeoplevelser er selvfølgelig vigtige for os, men det samme er høj medarbejdertilfredshed. Vi arbejder derfor med en flad og uformel organisationsstruktur, hvor der altid er en dør åben.


Alt i alt er vores fornemmeste opgave at give dig en god oplevelse, når du besøger et af vores bilhuse. Alt vi foretager os er derfor med henblik på at forbedre din kundeoplevelse. Din mening er derfor vigtig for os. Uanset om det er ris eller ros, tager vi det til efterretning, således vi altid kan forbedre os og tilbyde dig den bedste billøsning.

Vi er over 90 år gamle

Aunsbjerg er et innovativ og anderledes bilhus, som har mere end 90 års erfaring med tilfredse kunder. I dag tæller Aunsbjerg fire bilhuse, der er fordelt i Jylland og på Fyn. Aunsbjerg findes i dag på to adresser i Kolding samt i Horsens, Aarhus og Odense.

Vores mission er at være bilhuset, hvor du altid får den fulde pakke – uanset om du drømmer om en nyere eller brugt bil, eller om en god servicepakke. Vi sælger flere bilmærker, og vi er autoriseret værksted for udvalgte mærker Peugeot, Citroën, Opel, Mazda, Suzuki, Honda & Aiways. 

Aunsbjerg 90 Jubilæum logo

Vi tilbyder 

Salg af nye og brugte biler

Online køb

Online reservation

Vi tilbyder 

Salg af nye og brugte biler

Online køb

Online reservation