Kontakt

Du er altid velkommen til at slå på tråden eller svinge forbi!

Kontakt os på tlf. +45 77 333 000

Find din lokale forhandler herunder

Kompetente og dygtige medarbejdere i hele Jylland og på Fyn

Hvis du ønsker at benytte Aunsbjerg, så har du flere muligheder. Vi befinder os på hele tre placeringer i Jylland, nemlig Kolding, Horsens og Aarhus. Du kan også finde os på Fyn, hvor vi har fået en afdeling i Odense. Hos alle vores afdelinger har vi kompetente og dygtige medarbejdere, som står klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder både køb og salg af biler, reparation, serviceeftersyn og mange andre ting. Dette gælder for alle vores afdelinger. Hvis du vil høre mere om dine muligheder, er du velkommen til at svinge forbi, ringe til en af vores afdelinger, skrive på chatten eller sende en mail.

 

Autoriseret Mazda, Suzuki og Aiways forhandler

Hos Aunsbjerg sælger vi både brugte og nye biler. Vores afdeling i Kolding autoriseret Mazda & Suzuki forhandlere og vores afdeling i Odense er autoriseret i bilmærkerne; Suzuki & Aiways. Hos begge autoriserede afdelinger har vi forskellige modeller udstillet fra alle bilmærkerne, således du kan se, føle og opleve bilerne, inden du beslutter dig. Vores kompetente bilrådgivere står her klar til at rådgive dig, så du kan finde den helt rigtige bil, der passer bedst til dig og dine behov.

 

Dit autoriserede værksted

Hos Aunsbjerg servicerer og reparer vi biler fra alle bilmærker. Vi har mange års erfaring med servicering  forskellige modeller og bilmærker, så du kan trygt benytte et af vores værksteder. 

Vores værksted i Kolding er autoriseret i bilmærkerne; Citröen, Mazda, Suzuki, Opel og Peugeot. Værkstedet hos Aunsbjerg Horsens er autoriseret indenfor Citröen, Opel, Peugeot og hos Aunsbjerg Odense er vi autoriseret værksted for Honda, Suzuki, Opel, Aiways & Citroën. 

Når du overlader din bil til os, kan du trygt regne med, at din bil er i gode hænder. Vores mekanikere følger foreskrifterne fra fabrikken, ligesom de er erfarne og dygtige. Hvis du har lyst til at udforske vores afdelinger inden, du besøger os, kan du nemt gøre dette via Google Maps! Vi har nemlig haft en dygtig fotograf ude på alle vores placeringer, så du kan sidde hjemme i sofaen og gå på opdagelse.

Se Aunsbjerg Kolding Platinvej 1
Se Aunsbjerg Kolding Platinvej 3
Se Aunsbjerg Horsens
Se Aunsbjerg Århus
Se Aunsbjerg Odense