Kontakt

FIND DIN LOKALE FORHANDLER

Her finder du os og vores åbningstider. Du altid kan slå på tråden eller svinge forbi!

Kompetente og dygtige medarbejdere i hele Jylland

Hvis du ønsker at benytte Aunsbjerg, så har du flere muligheder. Vi befinder os på hele tre placeringer i Jylland, nemlig Kolding, Horsens og Aarhus. Hos alle tre afdelinger har vi kompetente og dygtige medarbejdere, som står klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder både køb og salg af biler, reparation, serviceeftersyn og mange andre ting. Dette gælder for alle vores afdelinger. Hvis du vil høre mere om dine muligheder, er du velkommen til at svinge forbi, ringe til en af vores afdelinger, skrive på chatten eller sende en mail.

Autoriseret Mazda & Suzuki forhandler

I Kolding har vi også en autoriseret Mazda og Suzuki forhandler, som ligger placeret sammen med brugtvogns afdelingen. Her finder du en masse forskellige modeller, farver, typer og selvfølgelig vores dygtige bilrådgivere.

Dit autoriserede værksted

Vi er autoriseret værksted for Citröen, Mazda, Suzuki, Opel, Peugoet og CarPeople i Kolding.
I Horsens er vi autoriseret værksted for Citröen, Opel, Peugoet og CarPeople. I Aarhus servicerer og reparerer vi biler i samarbejde med CarPeople.

Når du overlader din bil til os, kan du trygt regne med, at din bil er i gode hænder. Vores mekanikere følger foreskrifterne fra fabrikken, ligesom de er erfarne og dygtige. Hvis du har lyst til at udforske vores afdelinger inden, du besøger os, kan du nemt gøre dette via Google Maps! Vi har nemlig haft en dygtig fotograf ude på alle vores placeringer, så du kan sidde hjemme i sofaen og gå på opdagelse.

Se Aunsbjerg Kolding Platinvej 1
Se Aunsbjerg Kolding Platinvej 3
Se Aunsbjerg Horsens
Se Aunsbjerg Århus