HJULHOTEL

HJULHOTEL TILLÆGSPAKKE FRA AUNSBJERG

Lad Aunsbjerg håndtere dine hjul for dig. Med tillægspakken ’’Hjulhotel’’ får du gratis skift af sommer- og vinterhjul inkl. hjulopbevaring på vores hjulhotel. Denne tillægspakke er perfekt til dig, som ikke har plads til at opbevare dine hjul, og som ikke orker selv at skulle skifte hjul to gange årligt.
Aunsbjerg Hjulhotel tillægspakke uden baggrund

Du kan få en Hjulhotel tillægspakke for kun
65 kr./md.

Er du interesseret i en Hjulhotel tillægspakke - så udfyld formularen, hvorefter vi vender retur hurtigst muligt. Du er også velkommen til at ringe til os og høre nærmere på tlf. 75 50 40 66
  • En hjulhotel tillægspakke giver dig gratis hjulskifte to gange om året samt gratis opbevaring af dine dæk hos dit foretrukne Aunsbjerg værksted. Meningen med denne tillægspakke er at gøre hjulskifte sæsonerne nemme og bekvemme for dig. Og så slipper du desuden for at skulle have besvær med at fragte dine overskydende hjul til og fra værkstedet to gange om året. Vi opbevarer dem nemlig trygt og sikkert til du skal bruge dem igen

  • Ja, du skal have en servicepakke hos Aunsbjerg for at kunne købe en hjulhotel tillægspakke, da det er en tillægsydelse til din serviceaftale. På den måde kan du få meget mere service inkluderet i din aftale, som skal gøre hverdagen nemmere for dig som bilejer.

  • Hvis du er interesseret i at købe en hjulhotel tillægspakke, skal du blot kontakte det Aunsbjerg autoværksted, du har en serviceaftale hos. Du kan også udfylde kontaktformularen øverst på siden, så skal vi nok kontakte dig hurtigst muligt.

  • Så længe du har en serviceaftale hos Aunsbjerg, kan du frit tilkøbe en hjulhotel tillægspakke, uanset om du har en GO+, 2+, 5+ eller E+ servicepakke.

  • I princippet benytter du dig af din hjulhotel tillægspakke hele året, da du får opbevaret dine overskydende dæk kvit og frit. Derudover vil du aktivt skulle bruge din hjulhotel tillægspakke to gange om året, når det er hjulskiftesæson. En god tommelfingerregel er, at når temperaturen er +7°C eller derover, så skifter man til sommerdæk og når temperaturen er under +7°C, så er det tid til at få skiftet til vinterdæk.

  • Du kan altid opsige din hjulhotel tillægspakke og stadig blot fortsætte som serviceaftale kunde hos Aunsbjerg. Hvis du ikke længere har behov for en hjulhotel tillægspakke, skal du blot henvende dig til dit lokale Aunsbjerg autoværksted.

Hjulskifte 

Ved du heller ikke så meget om hjulskifte? Det er helt okay. Vi har samlet alt det, du bør vide om hjulskifte, sæsonerne og meget mere. 

Se også vores andre tillægspakker

PÆRER OG VISKERBLADE

Aunsbjerg pærer og viskeblade tillægspakke uden baggrund