Parkeret rød og grå Mazda6 i storbyen


Autoriseret Mazda værksted i Kolding 

Vi tilbyder alle former for arbejde på din Mazda!

Din autoriseret Mazda værksted. Derfor kan du altid roligt aflevere bilen på dit lokale Mazda værksted – vi lover at passe lige så godt på den, som den passer på dig!

Find værksted

Du altid kan slå på tråden eller svinge forbi et af vores værksteder.

Book tid

Vi holder din bil sikkert og godt kørende! Book din værkstedstid her.

AUTORISERET MAZDA VÆRKSTED – VI TAGER OS GODT AF DIN MAZDA

Aunsbjerg er et autoriseret Mazda værksted, hvilket betyder, at vi kender din bil lige så godt som fabrikanten. Du kan derfor være sikker på, at vi følger fabrikantens forskrifter til punkt og prikke i forbindelse med reparation af din Mazda.
Hvis vi opdager et behov for yderligere reparationer eller udskiftning af reservedele, som ikke var en del af aftalen, tager vi selvfølgelig kontakt til dig. Det er vigtigt for os, at du som kunde føler dig godt opdateret under hele forløbet, så der ikke opstår nogen store overraskelser, når du modtager regningen.

VI BRUGER KUN ORIGINALE RESERVEDELE

Vi ved, hvor meget værdien – og kvaliteten – på en bil kan forringes ved at bruge uoriginale reservedele, og af den grund benytter vi kun godkendt specialværktøj og testudstyr samt originale Mazda reservedele. Vi sikrer, at din bil altid er i tiptop stand og altid kører sikkert. Vores mål er at holde din bil på vejen i mange år fremover.

Selvom originale reservedele er en smule dyrere end de uoriginale reservedele, står vi inde for vores valg. Der er alt for mange historier, som beviser, at du ikke kan gå på kompromis med værdi og kvalitet, når det kommer til nye reservedele til din bil. De originale reservedele er som oftest stærkere og holder længere tid.

MANGE ÅRS ERFARING

Hos Aunsbjerg har vi mange års erfaring med reparation af diverse Mazda biler. Alle vores mekanikere har en teknisk uddannelse med specialisering i Mazda, og vores mekanikere holder sig også løbende ajour i ny teknik. De er således specialiserede i at tage sig af din Mazda!
Det mener vi er vigtigt, når det kommer til nutidens biler. Der sker konstant udvikling, hvilket gør det endnu mere nødvendigt at holde sig opdateret på de forskellige teknikker.
Hos Aunsbjerg er vi glade for vores status som specialiseret og autoriseret værksted for Mazda, derfor er det nødvendigt, at vi holder os ajour med de nyeste uddannelser og kurser, som kan udvide vores horisont.

ALTID EN OPDATERET SERVICEBOG

Hos Aunsbjerg dokumenterer vi alt udført service- og reparationsarbejde i din Mazda servicebog. Det sikrer, at din bil ikke mister værdi på grund af manglende service- og reparationshistorik.

Derudover kan dette være med til at sikre dig din garanti. Holder du din bil opdateret og velplejet hele tiden, kan du også være sikker på at være dækket af din garanti. Som autoriseret Mazda værksted kan vi udføre service og andet arbejde på din bil, som overholder fabrikkens forskrifter og anbefalinger. Det sikrer din bils værdi i mange år frem. Og det er vigtigt for at kunne stå inde for din køreglæde i mange år frem.

9 ud af 10 af vores kunder er yderst tilfreds med den service, vi tilbyder hos Aunsbjerg. Se hvad vores tidligere kunder mener på Trustpilot.

Mazda SUV Kampagne
Kørende rød Mazda2
Parkeret rød Mazda3
Fronten af en parkeret rød Mazda CX-30
Kørende rød Mazda6 på landevejen
 eksteriør af en hvid Mazda MX-30
Kørende rød Mazda CX-5
Rød Mazda MX-5

Dit autoriserede værksted for: