Orange Citroën


Autoriseret Citroën værksted i Horsens, Kolding og Odense

Citroën værksted - Så er din Citroën i sikre hænder

Ved at vælge et autoriseret Citroën værksted sikrer du, at din bil har modtaget bedst mulig service og samtidig er vedligeholdt med originale reservedele, som oftest er det absolut bedste.

Find værksted

Du altid kan slå på tråden eller svinge forbi et af vores værksteder.

Book tid

Vi holder din bil sikkert og godt kørende! Book din værkstedstid her.

AUTORISERET CITROËN VÆRKSTED – VI TAGER OS GODT AF DIN CITROËN 

Aunsbjerg er et autoriseret Citroën værksted. Vi kender din bil lige så godt som fabrikanten, og vi følger altid fabrikantens forskrifter i forbindelse med reparation og service af din Citroën. Du kan derfor trygt vælge os som dit Citroën værksted.
Opdager vi under eftersyn af din bil, at der er et behov for yderligere reparationer eller udskiftning af reservedele, som ikke var en del af aftalen, tager vi straks kontakt til dig, så vi kan bliver enige om hvilke reparationer og udskiftninger, som skal udføres nu. Det er vigtigt for os, at du som kunde altid er opdateret på forløbet, så der ikke opstår nogen ubehagelige overraskelser, når du modtager regningen.

VI BRUGER KUN ORIGINALE RESERVEDELE OG SPECIAL VÆRKTØJ

På vores Citroën værksted benytter vi kun originale reservedele og godkendt special værktøj. Vi ved nemlig, at uoriginale reservedele både forringer din bils værdi, samt i mange tilfælde forringer arbejdets kvalitet. Vi sørger for, at din bil altid er i bedst mulig stand og kører sikkert på vejene. Vi sikrer, at du kan have glæde af din bil i mange år fremover.

Mange fravælger de originale reservedele, fordi de er dyrere, men for os hos Aunsbjerg finder vi det vigtigt at bruge originale reservedele. Mange bilister har oplevet konsekvensen af at gå på kompromis med værdi og kvalitet, det skal vores kunder ikke opleve. Vi finder det nemlig vigtigt at bruge originale reservedele, som oftest er stærkere og holder længere. Du sikrer samtidig også den bedst mulige ydeevne af bilen.

FULDT UDDANNEDE OG ERFARNE MEKANIKERE

Hos Aunsbjerg har vi mange års erfaring med reparation og servicering af diverse Citroën biler. Vores mekanikere er fuldt uddannede i Citroën biler, og de holder sig også løbende opdateret på ny teknologi og teknik, så din bil er altid i trygge hænder hos os!


Vi finder det hos Aunsbjerg utrolig vigtigt, at vores mekanikere er bedst muligt opdateret inden for den nyeste teknologi og de nyeste tendenser. Den konstante udvikling på bilerne gør det nemlig nødvendigt at holde sig opdateret for at kunne udføre det bedst mulige stykke arbejde på bilerne. Aunsbjerg er glad for at have status som specialiseret og autoriseret værksted for Citroën i Kolding, Horsens og Odense. 

ALTID EN OPDATERET CITROËN SERVICEBOG

Vi dokumenterer al udført service- og reparations arbejde i din Citroën servicebog, så din bil ikke mister værdi på grund af manglende service- og reparations historik.


En anden fordel ved korrekt og veludført servicebog på din bil betyder bl.a., at der er bedre garanti for, at du er fuldt ud dækket af lige netop garantien på din bil. Som autoriseres værksted og serviceværksted for Citroën sørger vi altid for at overholde fabrikkens forskrifter og anbefalinger. Det sikrer din bils værdi i mange år frem. Og det er vigtigt for at kunne stå inde for din køreglæde i mange år frem.

9 ud af 10 af vores kunder er yderst tilfreds med den service, vi tilbyder hos Aunsbjerg. Se hvad vores tidligere kunder mener på Trustpilot 

 

Citroën kørende på gaden
Citroën C3
Citroën C3
Hvid Citroën C3
Citroën C1
Citroën GC4S Design
Citroën C1
Rød Citroën C3

Dit autoriserede værksted for: