Suzuki Swift banner rød, hvid og gul


Autoriseret Suzuki værksted i Kolding & Odense

Så er din Suzuki i sikre hænder

Ved at vælge et autoriseret Suzuki værksted sikrer du, at din bil har modtaget bedst mulig service og samtidig er vedligeholdt med originale reservedele, som oftest er det absolut bedste.

Find værksted

Du altid kan slå på tråden eller svinge forbi et af vores værksteder.

Book tid

Vi holder din bil sikkert og godt kørende! Book din værkstedstid her.

AUTORISERET SUZUKI VÆRKSTED – VI TAGER OS GODT AF DIN SUZUKI

Aunsbjerg er et autoriseret Suzuki værksted. Vi har således lige så stort kendskab til din bil, som Suzuki fabrikanten har. Du kan derfor med sikkerhed vide, at vi følger fabrikantens forskrifter til punkt og prikke.

Det er din garanti for, at din bil er vedligeholdt bedst muligt, og at den dermed bibeholder høj kvalitet samt god kørekomfort mange år frem endnu.
Når du vælger et autoriseret Suzuki værksted, hvilket du kan hos Aunsbjerg kan finde i Kolding og Odense, får du ikke kun veludført reparation af din bil, du modtager også god service, hjælp og vejledning, hvad angår reparationer, som skal udføres nu eller i nærmeste fremtid.
Vi hjælper dig gerne med at få din bil kørende igen. Det er vores mål at hjælpe glade Suzuki ejere bedst muligt videre efter endt besøg på vores autoriserede Suzuki værksted.

VI BRUGER UDELUKKENDE ORIGINALE RESERVEDELE OG SPECIALVÆRKTØJ

På vores Suzuki værksted bruger vi kun originale reservedele samt godkendt specialværktøj. Et arbejde udført med uoriginale reservedele kan betyde, at bilen falder meget i værdi, hvilket vi forsikrer at undgå. Vi sørger for, at din Suzuki altid er i bedste stand og kører sikkert på vejen. Vores mål er, at du har glæde af din bil mange år endnu.

Og lige netop det med at have glæde af sin bil mange år endnu er noget, som vi ligger stor vægt på. Derfor vælger vi originale Suzuki reservedele til hver en tid.
Når du bruger uoriginale reservedele, kan du aldrig være sikker på kvaliteten, effekten eller holdbarheden på den aktuelle del. Det betyder bl.a., at din garanti for at veludført stykke arbejde og en velkørende bil mange år frem endnu ikke er til stede, når du vælger et andet værksted, som ikke er godkendt autoriseret Suzuki værksted.

NY TEKNIK OG KVALIFICEREDE MEDARBEJDERE

Hos Aunsbjerg er vores ansatte uddannede i Suzuki og har mange års erfaring med mærket. Vi sørger altid for at være opdateret på ny teknologi, så du afleverer din bil til et yderst kvalificeret værksted - og får den tilbage i bedste stand.
Det er vigtigt for os at holde vores ansatte opdaterede på den nyeste udvikling hos Suzuki, hvis de ikke ved, hvad der sker, kan de ikke udføre det bedste arbejde på din bil, derfor holde vi altid vores ansatte opdateret på ny udvikling, ny teknologi og nye koncepter samt tiltag fra Suzuki. På den måde kan du være sikker på, at du efterlader din Suzuki i de bedste hænder, når du vælger Aunsbjerg som dit autoriserede Suzuki værksted.

ALTID EN OPDATERET SUZUKI SERVICEBOG

Vi opdaterer altid din Suzuki servicebog efter udførelsen af service og reparation på din bil. Således sikrer vi, at din Suzuki aldrig falder i værdi grundet manglende dokumentation af service- og reparationshistorik efter et besøg hos Aunsbjerg.
Det betyder bl.a. også, at du kan være sikker på, at der ikke er udført noget arbejde på din bil, som forkorter eller ødelægger fabriksgarantien på din bil.

9 ud af 10 af vores kunder er yderst tilfreds med den service, vi tilbyder hos Aunsbjerg. Se hvad vores tidligere kunder mener på Trustpilot.

suzuki ignis
Suzuki Vitara nedefra
Rød Suzuki Swift facelifted
Suzuki Swift Sport fra siden
Suzuki Swace fra siden
Suzuki S-Cross fra siden
Suzuki A-Cross forfra
Suzuki Jimny

Dit autoriserede værksted for: