Kørende hvid Opel Astra


Autoriseret Opel værksted i Kolding, Horsens og Odense 

Så er din Opel i sikre hænder

Ved at vælge et autoriseret Opel værksted sikrer du dig, at din bil har modtaget bedst mulig service og samtidig er vedligeholdt med originale reservedele, som oftest er det absolut bedste.

Find værksted

Du altid kan slå på tråden eller svinge forbi et af vores værksteder.

Book tid

Vi holder din bil sikkert og godt kørende! Book din værkstedstid her.

Opel værksted - Så er din Opel i sikre hænder

Ved at vælge et autoriseret Opel værksted sikrer du, at din bil har modtaget bedst mulig service og samtidig er vedligeholdt med originale reservedele, som oftest er det absolut bedste.

Du kan finde dit Opel værksted herunder, og booke en tid til service eller reparation.
Er du i tvivl, om hvad din bil har brug for? Så bare slå på tråden.

Vi glæder os til at se dig – og din Opel.

AUTORISERET OPEL VÆRKSTED – VI TAGER OS GODT AF DIN OPEL

Aunsbjerg er et autoriseret Opel værksted. Det betyder, at vi kender din Opel lige så godt som fabrikanten og desuden altid følger dennes forskrifter, når vi foretager service eller reparation af din Opel. Du kan være sikker på at få god service af din Opel hos os.

Og hvem vil ikke gerne være sikker på, at ens Opel bliver serviceret og vedligeholdt bedst muligt? Vi vil i hvert fald gerne være sikker på, at din bil modtager den bedste service, du kunne drømme om. Ikke nok med at vi har opsat en lang række standarder, som vi selv er sikrer på, at vi lever op til, så har vi også altid lagt vægt på, at du som kunde er godt opdateret. Skulle det ske, at værkstedet finde behov for yderligere reparationer af din bil, tager vi kontakt til dig, før vi går videre i processen. Det mener vi er vigtigt for, at vi alle kan stole på hinanden.

VI BRUGER KUN SPECIAL VÆRKTØJ OG ORIGINALE RESERVEDELE

En bil kan falde meget i værdi, hvis man bruger uoriginale reservedele. Det ønsker vi at undgå, og derfor bruger vi kun originale reservedele og reparerer kun med special værktøj. Vores mål er, at du kan køre i din bil mange år endnu! Hos os får du en bil i tiptop stand, som kan køre sikkert på vejen mange år fremover.
Det er et must for os at benytte os af originale Opel reservedele! Vi ønsker fortsat at kunne leve op til standarderne for et autoriseret værksted. Derudover ønsker vi selvfølgelig, at din bil holder så længe som muligt, og at du til en hver tid kan forvente, at den kører, som den altid har gjort. Det kan vi kun være sikre på, at den gør, hvis vi bruger reservedele, som er lavet til den.

MANGE ERFARNE MEKANIKERE

Aunsbjerg har mange års erfaring med service og reparation af Opel biler. Alle vores ansatte er fuldt uddannede til håndtering af Opel biler, og vi holder os altid opdateret på ny teknologi, så din bil får den bedste behandling.
Den nyeste teknologi har nemlig stor betydning for, hvordan bilerne kører i dag, og hvordan vi skal reparere dem. Derfor finder vi ned utrolig vigtigt altid at være ajourført med den nyeste udvikling for at kunne udføre det bedste stykke arbejde på din bil.

ALTID EN FULDT OPDATERET OPEL SERVICEBOG

Vi dokumenterer al service- og reparations arbejde i din servicebog, som vi har udført på din Opel bil. Det garanterer, at din bil ikke mister værdi som følge af manglende service- og reparations historik.
Derudover kan du også være sikker på, at din bil opretholder fabriks garantien, når du vælger et autoriseret Opel værksted til reparation af din bil. Du finder autoriseret Opel værksted hos Aunsbjerg i Kolding, Horsens og Odense.

9 ud af 10 af vores kunder er yderst tilfreds med den service, vi tilbyder hos Aunsbjerg. Se hvad vores tidligere kunder mener på Trustpilot.

 

Opel værksted - Så er din Opel i sikre hænder

Ved at vælge et autoriseret Opel værksted sikrer du, at din bil har modtaget bedst mulig service og samtidig er vedligeholdt med originale reservedele, som oftest er det absolut bedste.

Du kan finde dit Opel værksted herunder, og booke en tid til service eller reparation.
Er du i tvivl om, hvad din bil har brug for? Så bare slå på tråden.

Vi glæder os til at se dig – og din Opel.


Dit autoriserede værksted for: