Peugeot værksted - Så er din Peugeot i sikre hænder.

Ved at vælge et autoriseret Peugeot værksted sikrer du dig at din bil har modtaget bedst mulig service og samtidig er vedligeholdt med originale reservedele som oftest er det absolut bedste.

1/1

Find værksted

Du altid kan slå på tråden eller svinge forbi et af vores værksteder.

Book tid

Vi holder din bil sikkert og godt kørende! Book din værkstedstid her.

AUTORISERET PEUGEOT VÆRKSTED I HORSENS OG KOLDING – VI TAGER OS GODT AF DIN PEUGEOT

Aunsbjerg er et autoriseret Peugeot værksted, hvilket sikrer, at vi har lige så stort kendskab til din Peugeot, som fabrikanten har. Det betyder, at du altid kan være sikker på, at fabrikantens forskrifter bliver fulgt i forbindelse med reparation og service af din Peugeot.

Hvis vi finder at der er behov for yderligere reparationer eller udskiftning på din bil, som ikke var planlagt forinden værksteds besøget, tager vi selvfølgelig kontakt til dig. Det er vigtigt for os at du som kunde føler at du stadig har kontrol over hvad der sker med din bil og hvordan udfaldet på regningen vil blive. Er der noget som du ikke har lyst til at få repareret nu, finder vi en anden løsning der tillader dig at udskyde dette lidt endnu.

VI ANVENDER KUN ORIGINALE RESERVEDELE

Hos Aunsbjerg anvender vi udelukkende special værktøj og originale reservedele, når vi udfører et arbejde på din Peugeot. Vi ved nemlig, at det kan sænke værdien og kvaliteten af din bil, hvis der bruges uoriginale reservedele. Vi sikrer, at du kan køre i din bil længe endnu, og at du kan føle dig helt sikker i den. Vores mål er at holde din bil på vejen i mange år fremover.

De originale reservedel kan oftest være lidt dyrere end de uoriginale reservedel som andre værksteder oftest bruger. Men hos Aunsbjerg står vi ved det valg vi har truffet.
Vi har hørt alt for mange historier om brugen af uoriginale reservedel som har ført til ubehagelige oplevelser eller i sidste ende et endnu dyrere værksteds besøg. Dette understøtter påstanden om at du ikke kan gå på kompromis med værdi og kvalitet. Derfor bør du vælge et autoriseret Peugeot værksted når din bil skal på værksted. Du kan finde autoriseret Peugeot værksted hos Aunsbjerg i Kolding, Horsens og Århus.

VI HAR MANGE ÅRS ERFARING MED PEUGEOT

Vi har mange års erfaring med Peugeot biler hos Aunsbjerg og er fuldt kompetente til at udføre service og reparation af din Peugeot. Vi følger altid med, når der kommer en ny og bedre teknologi - så får din bil den bedste behandling. Du kan derfor trygt aflevere din Peugeot hos Aunsbjerg.
Dermed er du garanteret den bedst faglige behandling af din bil. Vores ansatte forventes altid at være opdateret på nyeste udvikling, hvilket også betyder at de er godt rustet til at reparerer både nye som gamle biler fra Peugeot, selvfølgelig efter fabrikkens forskrifter.

DIN PEUGEOT SERVICEBOG VIL ALTID VÆRE OPDATERET

Hos Aunsbjerg fører vi altid ajour i din servicebog efter udført service- og reparations arbejde af din Peugeot. Det sikrer, at din Peugeot ikke falder i værdi på grund af manglende service- og reparations historik. Derudover er det også med til at opretholde fabriks garantien på din bil. Derfor mener vi at du bør vælge et autoriseret Peugeot værksted når din bil skal på værksted.

9 ud af 10 af vores kunder er yderest tilfreds med den service vi tilbyder hos Aunsbjerg. Se hvad vores tidligere kunder mener på Trustpilot.

Du kan få en Vaskeklub tillægspakke for kun
59 kr./md.

Er du interesseret i en Vaskeklub tillægspakke - så udfyld formularen og vi vender retur hurtigst muligt. Du er også velkommen til at ringe til os og hører nærmere på tlf. 7550 4066

Dit autoriserede værksted for: