Serviceeftersyn og reparationer  hos Aunsbjerg

Serviceeftersyn

Skal du have lavet et serviceeftersyn? Lad os hjælpe dig! Hos Aunsbjerg Kolding, Aunsbjerg Horsens, Aunsbjerg Århus og Aunsbjerg Odense kan vores værksteder lave service på alle biler. Vi servicerer og reparerer din bil efter bilfabrikkens forskrifter og stempler din servicebog. På den måde kan du bevare din fabriksgaranti og få 3 års garanti på reservedele. Du kan derfor trygt og sikkert få lavet service på din bil hos en af vores værksteder.

Desuden vores værksted i Kolding autoriseret værksted for bilmærkerne; Peugeot, Citroën, Opel, Mazda og Suzuki. Vores værksted i Horsens er også autoriseret værksted for henholdsvis; Peugeot, Citroën og Opel. Og vores afdeling i Odense er autoriseret i bilmærkerne; Opel, Citroën, Suzuki, Aiways og Honda.

Læs mere om de forskellige værksteder her

Hvad koster et serviceeftersyn på en bil?

Det er meget forskelligt, hvad et serviceeftersyn koster. Det kommer nemlig an på bilmærke, biltype og størrelsen på servicet, som kan variere mellem et lille, et mellem og et stort service. Man skal også altid være opmærksom på, at der kan komme en regning på de ting, der skulle laves under serviceeftersynet. 

Som serviceaftalekunde hos Aunsbjerg er prisen på et serviceeftersyn ikke noget problem. For med en serviceaftale hos os betaler man et månedligt beløb, således man allerede har betalt for serviceeftersynet, når man kommer. Desuden får man også 20% på alle værkstedsregninger og en masse andre fordele ved at være serviceaftalekunde hos os. Dette giver vores kunder en tryghed, når det kommer til service af deres bil. Hos Aunsbjerg kan man vælge mellem 3 forskellige servicepakker som privat person. Servicepakken er bestemt af, hvor gammel ens bil er. Som serviceaftalekunde hos Aunsbjerg, er du sikker på, at din bil for netop de serviceeftersyn, den har brug for. Du kan læse meget mere om alle vores servicepakker og deres goder på vores hjemmeside. Er du interesseret i at blive serviceaftalekunde hos os, så udfyld formularen på siden eller kontakt dit lokale Aunsbjerg værksted. Så skal de nok hjælpe dig godt videre.

Samlet servicepakke

Ofte stillede spørgsmål

  • Det er forskelligt, hvornår biler skal til syn. Det kommer for eksempel an på, hvor mange kilometer du kører. Det er cirka en gang om året, at din bil skal til service. Hvis du mange kilometer kan det hænde, at din bil skal til serviceeftersyn noget oftere for at følge fabriksgarantien og fabriksanvisningerne. Mange nyere biler melder selv, når det er de skal til service. Dette er oftest markeret som en skruenøgle i instrumentbrættet. Hvis du er kunde hos Aunsbjerg, er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om, hvornår din bil skal til service næste gang.  

  • Det tager i gennemsnit 1 time til 1,5 time at lave service på en bil. Men det kommer selvfølgelig altid an på, hvor meget der skal laves. Kender du det, at du indleverer din bil til service, og når du kommer for at hente den igen og for at betale, så er regningen ufattelig hos? Det vil vi gerne undgå hos Aunsbjerg. Vi har derfor indført et videotiltag, så vores kunder hele tiden kan være opdateret om deres bil stand. Det vil sige, at når vi foretager et eftersyn, så filmer vi bilen undervejs, hvor vi fortæller kunden, hvad der bør laves nu, og hvad der bør udskiftes på sigt. Herefter sendes videoen til kunden, hvorefter de skal godkende, hvad de vil have lavet, og hvad de ikke vil have lavet. På den måde møder vores kunder ikke uforudsigelig høje regninger, når de kommer for at hente deres bil. Ligeså oplever vi, at det skaber en rigtig god relation mellem kunde og mekaniker. Herudover synes vi også, at det er en god måde at holde vores kunder opdateret under serviceeftersynet samt om bilens stand.

  • Under et serviceeftersyn bliver der altid foretaget bremseservice som en del af servicen. Her undersøger vores mekanikere bremsernes stand og informere kunderne om, hvorvidt de bør skiftet med det samme eller om det kan vente til næste service. Dette gør mekanikerne også via vores videotiltag.

Bilreparation

Hos Aunsbjerg har vi to typer værksteder, som tager sig af hver deres bilreparationer. Vi har de mekaniske værksted, som er det man kender som det normale autoværksted. Her tager de sig af alle de tekniske og mindre typer af bilreparationer. Den type værksted finder du både hos Aunsbjerg Kolding, Aunsbjerg Horsens og Aunsbjerg Århus.

Men hos Aunsbjerg Kolding og Aunsbjerg Horsens har vi også et skadeværksted. De tager sig af de større reparationer på din bil. Det er dem, der tager sig af din bil, når du er kørt galt, har fået en bule i bilen eller lignende. Det er dem, der tager sig de sager, der involverer forsikringsselskaber og autolakeringsfirmaer. Det er altså vores skadeværksted også kaldet SkadeXperten, som du skal henvende dig til, hvis din bil er kommet til skade. SkadeXperten er autoriseret i mærkerne Peugeot, Citroën, Opel, Mazda og Suzuki. De samarbejder med alle forsikringsselskaber og er specialister i forsikringsskader på alle typer biler og bilmærker. Du kan læse mere om vores skadeværksted her og udfylde formularen, hvis du har en skade, der skal repareres på din bil.

Bilsynskontrol

Skal din bil til syn? Den klarer vi. For både hos Aunsbjerg Kolding på Platinvej 3 og hos Aunsbjerg Århus på Øsselbjergvej 25, har vi en synshal liggende på matriklen. Synshallerne er styret af eksterne firmaer, så du skal booke en til bilsynskontrol via deres hjemmeside. Men hvis der er noget, som skal ordnes enten inden eller efter dit bilsyn, så vi nok hjælpe. Husk at din bil bliver indkaldt til bilsynskontrol 4 år efter, at den er blevet indregistreret. Efterfølgende skal du have den til syn hver andet år.

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 77 33 30 00, hvis der er noget du er i tvivl om, inden at din bil skal til syn. Du kan også bestille tid et en gratis kontrol før dit syn, så du er sikker på, at din bil går igennem bilsynskontrollen. Du kan nemt og bekvemt booke en tid online via vores hjemmeside til en gratis kontrol.