Om Aunsbjerg

Aunsbjerg - elsker yderst tilfredse kunderAunsbjerg er et levende og dynamisk bilhus, og vi er med helt fremme i bilbranchen, som er i rivende udvikling.
I fremtiden er det ikke nok, at have en billøsning til alle. Du skal have bil på den måde, som passer bedst til dig – og derfor arbejder vi seriøst for at være Danmarks mest fleksible bilhus.

90 års erfaring
Aunsbjerg er et innovativt og anderledes bilhus, som har mere end 90 års erfaring med tilfredse kunder. I dag tæller Aunsbjerg fire bilhuse, og dækker store dele af Jylland. Aunsbjerg findes i dag på to adresser i Kolding og enkelt i både Horsens og Aarhus.
Vores mission er at være bilhuset, hvor du altid får den fulde pakke – uanset om du drømmer om en nyere eller brugt bil, eller om en god servicepakke. Vi sælger flere bilmærker, og vi er autoriseret værksted for udvalgte mærkerne Peugeot, Citroën, Opel, Mazda og Suzuki.

Vi elsker yderst tilfredse kunder

Aunsbjerg lever af at have loyale kunder. Derfor gør vi vores ypperste for at alle kunder er "yderst tilfredse". Vi har stor fokus på kundetilfredshed, gennem alle parametre af virksomheden. En gang i mellem laver vi fejl, og det er vi ikke bange for at indrømme! Men når det sker, gør vi vores bedste for at få det løst og vendt til en positiv oplevelse. Vi tror på at god service er fremtidens levebrød, og heldigvis kan vi prale af at vores kunder elsker os. 

Aunsbjerg - vores kunder elsker os

Service er det vi lever af!
Vi er i dag omkring 90 medarbejdere, som alle arbejder for at gøre vores kunder yderst tilfredse! Det gør vi med smil på læben, og stor erfaring med at finde den helt rigtige bil til dig og din biløkonomi.
Når du har fundet din drømmebil, så holder vi dig kørende med Danmarks bedste servicepakke.
Vi har altid fokus på udvikling, og vi er rigtig stolte af vores servicepakker. Servicepakkerne er til for at holde din bil kørende så lang tid som muligt – og med et hold af faguddannet personale, der er specialister i netop dit billmærke, tør vi godt love, at du bliver godt kørende.
Det giver tryghed, tillid og det er god service!

Lettere brugte biler – til de billigste priser
Vi har et stort udvalg af lettere brugte biler til skarpe priser!
Vi sælger flere forskellige kendte bilmærker i Kolding, Horsens og Aarhus. I Kolding har vi desuden en afdeling, som er autoriseret forhandler af Mazda og Suzuki. Se vores store udvalg af biler her.


Danmarks mest fleksible bilhus
Hos Aunsbjerg kan du kan sagtens købe din bil på den gode gammeldags måde – men vi har også nogle ret smarte koncepter, som vi kalder CarBack og Fleksibil. De koncepter betyder, at du kan have bil på lige netop den måde, som passer bedte til dig.
Hvis du ikke har brug for din egen bil, så kan du også leje en bil hos os. Vi har nemlig enkelt og billig biludlejning i samarbejde med One2Move, som er en landsdækkende kæde af biludlejere.