18 februar 2022

Tillægsydelser

Lakforsegling

  • En lakforsegling reparerer små ridser i lakken på din bil. Det gør både bilen flottere at se på, da det er med til at fjerne snavs og urenheder. Herudover fornyer en lakforsegling lakkens levetid samt forlænger bilens generelle levetid, da det forhindrer rustskader.

  • Uanset hvilken bil du ejer, er en lakforsegling altid en god idé, da lakkens vigtigste funktion er at beskytte den underliggende plade mod rust. Lakken på din bil udsættes dagligt for påvirkning fra sol, vaskeridser, trafik, nedbør, mekanisk slitage og andet. Det betyder, at overfladen bliver mere mat, og samtidig sætter snavs sig lettere fast. Dette øger risikoen for rustangreb, og gør din bil svær at holde ren. Derfor er en lakforsegling en rigtig god ide, da det lægger sig som et beskyttende lag oven på bilens eksisterende lak. På den måde kan du passe rigtig godt på din bil.

  • Umiddelbart er holdbarheden på en lakforsegling 1-2 år. Dette er dog bestemt af, hvor ofte du vasker din bil, idet bilvask slider på forseglingen.

  • Køber du en bil hos Aunsbjerg, vil du altid få mulighed for at tilkøbe en lakforsegling til din nye bil, så den kan få den bedste start som mulig. Har du allerede en bil, som du ønsker at få lavet en lakforsegling på, så er du velkommen til at kontakte dit lokale Aunsbjerg værksted, så skal vi nok hjælpe dig.

  • Det varierer ofte, hvad en lakforsegling koster. Det kommer an på størrelsen af din bil mm. Det er derfor svært at kunne sætte en fast pris på, hvad det vil koste. Hvis du ønsker et tilbud på en lakforsegling til din bil, er du mere end velkommen til at kontakte dit lokale Aunsbjerg værksted, så skal vi nok hjælpe dig godt videre i processen om at passe på bilen i dit liv.  


Undervognsbehandling 

Undervognsbehandling
  • En undervognsbehandling er godt for bilen undervogn, dag det beskytter mod rust. Specielt i Danmark er biler ekstra udsatte for på grund af klimaet, har vi meget fugtigt vej samt et stort forbrug af sand og salt på vejene i vintermånederne.

  • Det er en god idé at give alle biler en undervognsbehandling, specielt også nye biler. Det kan nemlig have betydning på den lange bane, at bilen får en god undervognsbehandling i dens første leveår. Det kan nemlig skærpe udgifter på rustrelaterede skader.

  • Det anbefales, at du får en undervognsbehandling én gang i året. Det kan dog variere alt efter bilens brug og stand.

  • En undervognsbehandling omfatter, at alt det synlige af undervognen på bilen bliver behandlet. En rustbeskyttelse er derimod mere dækkende, da det også inkluderer rustbeskyttelse af motorrum, døre klapper samt hulrum og en afsluttende ekstra slidlag i bunden.

  • Det varierer, hvad en undervognsbehandling koster. Køber du en bil hos Aunsbjerg, kan du altid få sælger til at lave et tilbud til dig med en undervognsbehandling. Har du allerede købt bil, så kontakt dit lokale Aunsbjerg værksted, så skal de nok udarbejde et tilbud på en undervognsbehandling til dig.