21 februar 2022

Anhængertræk

Det er muligt at montere et anhængertræk ved køb at en brugt bil. Det er dog ikke alle biler, hvor det er muligt evt. grundet bilens størrelse, motor, opbygning eller andet. For at få svar herpå, bør du kontakte den bilforhandler, der forhandler bilen. Ligeledes bør du oplyse hvad og hvor mange kilo, du godt kunne tænke dig at trække på krogen. På den måde er du sikker på at anskaffe dig en bil og et anhængertræk, der passer til dig og dine behov. Der findes tre typer anhængertræk, som man kan vælge imellem. Det er derfor også vigtigt, at du oplyser, hvilken en bestemt type anhængertræk, du gerne vil have monteret på din bil.


Typer af anhængertræk 

  • Hvad er et fast anhængertræk?

    Et fastmonteret anhængertræk er permanent fastmonteret til din bil. På den måde kan du altid nemt og bekvemt hægte en trailer på bilen, når du har brug for det. Et fastmonteret anhængertræk er specielt fordelagtigt for dig, der ofte bruger sit anhængertræk. Desuden er denne type af anhængertræk også den billigste løsning.

  • Hvad er et aftageligt anhængertræk?

    Et aftageligt anhængertræk er et træk, man selv kan montere og afmontere, når man har brug for det. Dette er en god løsning til dig, der sjældent kører med trailer eller lignende, men af praktiske årsager godt kunne tænke dig anhængertræk på bilen. Denne type anhængertræk sælges både med manuelle og automatiske systemer for at være endnu mere brugervenlig.

  • Hvad er et svingbart anhængertræk?

    Et svingbart træk gør det muligt at skubbe trækket ind under bilen, når det ikke er i brug. Denne type træk er som oftest den lidt dyrere løsning, men det er både en praktisk og æstetisk løsning, da man kun behøver at trække anhængertrækket frem, når det skal i brug. Vær opmærksom på, at denne type anhængertræk både findes som elektrisk og manuel.

Hvor kan jeg få monteret et anhængertræk?

Du kan få monteret et anhængertræk hos alle Aunsbjergs autoværksteder. Både hos Aunsbjerg Kolding, Aunsbjerg Horsens og Aunsbjerg Århus står vi klar til at vejlede og rådgive dig i forhold til hvilket et anhængertræk, der passer til dig, dine behov og din bil.

Hvad koster et anhængertræk?

Prisen på et anhængertræk varierer alt efter hvilken type træk, du vælger. Hvis du ønsker et tilbud på et anhængertræk og montering heraf, er du altid velkommen til at kontakte dit lokale Aunsbjerg værksted, så skal vi nok få udarbejdet et tilbud til dig.