21 februar 2022

Bilreparation

Hvor kan jeg få repareret min bil?

Du kan altid få repareret hos et af Aunsbjergs autoværksteder. Her står vi altid klar til at tage godt imod dig, både når det er en akut bilreparation, det drejer sig om eller når det blot er et serviceeftersyn. Hos Aunsbjerg har vi altid god service og kaffe på kanden, når du besøger os. Vi har et stærkt hold af kompetente mekanikere, der sætter en ære i at gøre sit job ordentligt. Vi forsøger altid at møde vores kunder i øjenhøjde ved at holde dem opdateret hele processen igennem, når deres bil er på værksted. Vi tilbyder derfor at lave videoer under serviceeftersynet eller bilreparationen, hvori vi forklarer dig din stand på bilen, og hvad du bør være opmærksom på. På den måde kan du som bilejer føle dig mere informeret og opdateret omkring din bil og dens stand – uden at være uddannet mekaniker.  Alle Aunsbjergs autoværksteder er en del af CarPeople, som er en landsdækkende og fri værkstedskæde med mere end 40 lokale værksteder. Det betyder, at vores værksteder i Kolding, Horsens og Århus servicerer alle mærker. Her servicerer og reparerer vi din bil efter bilfabrikkens forskrifter og stempler din servicebog. På den måde kan du bevare din fabriksgaranti.

  • Du er altid velkommen til at få din bil repareret hos vores autoværksted i Kolding på Platinvej 3. Værkstedet hos Aunsbjerg Kolding er autoriseret værksted for Mazda, Suzuki, Opel, Citroën, Peugeot og CarPeople. Du kan derfor sikkert og trygt få foretaget din bilreparation hos Aunsbjerg Kolding, da vi er eksperter indenfor disse bilmærker. Vi forsikrer dig derfor, at din bil altid vil være i de bedste og mest autoriseret hænder, når den bliver indleveret hos os.

  • Det er altid muligt at få sin bil repareret hos Aunsbjerg Horsens på Høegh Guldbergsgade 48, 8700 Horsens. Her står der altid et hold af kompetente mekanikere klar til at hjælpe dig med din bilreparation. Autoværkstedet hos Aunsbjerg Horsens er autoriseret i bilmærkerne: Opel, Citroën og Peugeot. Du er derfor sikret at alle forskrifter og stempler bliver overholdt. Desuden er Aunsbjerg Horsens også en del af CarPeople, hvilket betyder, at mekanikerne har en bred faglig viden om de fleste bilmærker.

  • Få din bil repareret hos Aunsbjerg Århus på Øsselbjergvej 25, 8250 Egå og få den bedste service til dig og din bil. Autoværkstedet er en del af CarPeople, du er derfor sikret, at alle bilfabrikantens forskrifter, stempler og garantier bliver overholdt. Derudover så er du også sikret en fabelagtig service. Værkstedet hos Aunsbjerg Århus er nemlig blevet kåret af Autobutler, som det bedste værksted i Århus og det 7. bedste værksted i Danmark i 2021.

Hvad gør jeg, hvis jeg har fået en skade på min bil?

Når du får en skade på din bil og har brug for en akut bilreparation, skal du melde det til din forsikring. Således er du sikret, at de er velinformeret om situationen samt, at du kan blive dækket bedst muligt, når uheldet er ude. Oftest samarbejder forsikringsselskaber med nogle forskellige værksteder, som kan hjælpe dig med en bilreparation og samtidig give dig et tilbud på bilreparationen, i tilfælde af at du ikke har fuld dækning hos din forsikring. Du kan altid holde dig opdateret på, hvor meget du er dækket i din forsikringspolice.

Nogle gange er det muligt at ønske, hvilket værksted man ønsker at få sin bilreparation hos. Hos Aunsbjerg har vi to skadeværksteder kaldet SkadeXperten. De ligger på vores matrikler i henholdsvis Kolding og Horsens . De tager sig af de større reparationer på din bil. Det er dem, der tager sig af din bil, når du er kørt galt, har fået en bule i bilen eller lignende. Det er dem, der tager sig de sager, der involverer forsikringsselskaber og autolakeringsfirmaer. Det er altså vores skadeværksted også kaldet SkadeXperten, som du skal henvende dig til, hvis din bil er kommet til skade. SkadeXperten er autoriseret i mærkerne Peugeot, Citroën, Opel, Mazda og Suzuki. De samarbejder med alle forsikringsselskaber og er specialister i forsikringsskader på alle typer biler og bilmærker. Du kan læse mere om vores skadeværksted her og udfylde formularen, hvis du har en skade, der skal repareres på din bil.