Købsguide 

Der er mange ting, man skal tage stilling til, når man køber en ny eller brugt bil. Inden købet skal bl.a. man tage stilling til model, funktioner og brændstofs type. Under købet skal man beslutte sig ift. forsikring, finansiering og tillægsydelser. Og efter købet skal man forholde til vedligeholdelse af bilen, når den skal på værksted.
Der er mange beslutninger, der skal tages i forbindelse med et bilkøb. Det kan derfor være svært at holde overblikket over, hvad der vil betyde noget for dig og dit bilkøb.
Af den grund har vi hos Aunsbjerg udformet en købsguide, som gerne skal hjælpe dig med at holde overblikket næste gang du skal købe en ny eller brugt bil.
Hos Aunsbjerg har vi over 90 års erfaring med at sælge og reparere biler. Gennem årene har vi haft mange kunder gennem butikken og værkstedet. Vi kender derfor til de spørgsmål, der som oftest opstår hos den enkelte bilkøber eller bilejer.
Vi håber, at denne købsguide kan hjælpe dig med at blive klogere på dit næste bilkøb, samt hvordan du bedst muligt kan passe på bilen i dit liv. 

Når du skal have ny bil

Er du på udkig efter en ny bil?
Så læs med her! 

Vi har samlet alle de faktorer, de bør tage stilling til, når du skal foretage et bilkøb - hvad end det drejer sig om en ny eller brugt bil. På den måde kan du få et overblik over, hvad du helt præcist søger i en bil og hvilket udstyr, der vil give værdi for dig og din hverdag. 
Aunsbjerg Århus værksted