Værksted

Hos Aunsbjerg gør vi det nemt for dig at passe på din bil.


Få et service check hos Aunsbjerg.

På vores professionelle værksteder er vi autoriserede reparatører for:
Citroën Mazda Opel Suzuki Peugeot CarPeople
Mange års erfaring med bilreparation og service
Hos Aunsbjerg har mange års erfaring med reparationer af biler – ja, faktisk har vores værksted i Kolding hele 90 år på bagen. Vores mangeårige erfaring betyder, at vi reparerer og servicerer alle typer af biler. Så du er altid velkommen i vores værksted, uanet hvilken bil, du har. Vores dygtige mekanikere har alle stor faglig viden og praktisk erfaring med sig, ligesom vi sørger for at holde os opdateret på den nyeste teknik og arbejdsgang.
Er du tvivl om, hvad din bil har brug for? Bare rolig! Giv en af vores værksteder i nærheden af dig et kald, så skal vi nok hjælpe dig godt på vej. Du kan også benytte dig af vores online bookingsystem her på siden – nemmere bliver det ikke.

Autoriseret værksted i Horsens, Kolding & Aarhus – Med os er din bil altid i topform.
Uanset om din bil er ny eller har nogle år på bagen, er den løbende vedligeholdelse og servicering vigtig. På den måde sikrer du, at din bil altid er i tiptop stand og klar til nye eventyr på veje i både ind- og udland. Her kan vi tilbyde tre attraktive servicepakker, som sørger for, at din bil altid er i upåklagelig stand, og at din køreglæde er helt i top. Læs mere om pakkerne her.
Har du brug for et professionelt værksted u Horsens, Kolding eller Aarhus? Så tag kontakt til Aunsbjerg – det vil du ikke fortryde!

Vores fokus vil altid være høj kundetilfredshed. 

9 ud af 10 af vores kunder er yderest tilfreds med den service vi tilbyder hos Aunsbjerg. Se hvad vores tidligere kunder mener på Trustpilot.