Aunsbjerg Kolding salgsafdeling

Aunsbjerg Kolding

Din lokale bilforhandler siden 1926

Bilforhandler Kolding 

Aunsbjerg Kolding består af en nyvognsafdeling, en brugtvognsafdeling,
et autoriseret værksted, et skadeværksted samt biludlejning.

Brugte biler 

Vores brugtvognsafdeling foretager køb og salg af både Peugeot, Citroën, Opel, VW og mange andre bilmærker. Så uanset hvilken bil, du er interesseret i, så har vi helt sikkert noget, der passer til dig og dine præferencer.

 Nye biler 

Vores nyvognsafdeling både sælger nye Mazda og Suzuki biler. Vores bilrådgivere er derfor specialister, hvis du er interesseret i at købe en Mazda eller Suzuki. Af den årsag er det også vores bilrådgivere i denne afdeling, der står for køb og salg af brugte Mazda og Suzuki biler.

Autoriseret værksted

Vores bilværksted i Kolding er autoriseret i Mazda, Suzuki, Opel, Citroën og Peugeot. Desuden er vores autoværksted i Kolding også en del af CarPeople, hvilket betyder, at vores autoværksted servicerer og reparerer alle mærker efter bilfabrikkens forskrifter og stempler din servicebog.  

Hold din bil i topform med en Servicepakke

Servicepakke samlet - Goplus, 2plus, 5plus og Eplus

Servicepakker

Hos Aunsbjerg Kolding gør vi det nemt for dig at passe på bilen i dit liv. Vi tilbyder nemlig flere forskellige servicepakker, der rummer netop den service og de fordele, både dig og din bil har brug for - samlet i én pakke til en fast lav månedlig pris. 

Aunsbjerg tillægspakker uden baggrund

Tillægspakker 

Det er muligt at tilkøbe tillægspakker til din servicepakke. Dette omfatter tilkøb af ekstra serviceydelser såsom fri bilvask, udskiftning af pærer og visker,  hjulhotel eller lejebil, når din egen skal på værksted. 

Skadeværksted 

SkadeXperten Kolding er et autoriseret skadeværksted i mærkerne Peugeot, Citroën, Opel, Mazda og Suzuki. Her samarbejder vi med alle forsikringsselskaber og laver alle former for skadesarbejde.

Vi tilbyder biludlejning i samarbejde med

Fire Hjul

Aunsbjerg Kolding driver et biludlejningsfirma kaldet Fire Hjul, som ligger på Platinvej 3, 6000 Kolding.
Her kan du leje personbiler, varevogne og flyttebiler. Hos Fire Hjul Kolding kan du lejende let leje en bil efter dit behov.
Det er både fleksibelt, billigt og nemt.