Aunsbjerg Århus salgsafdeling

Aunsbjerg Århus

Din lokale bilforhandler siden 1926

Bilforhandler Århus

Aunsbjerg Århus består af en salgsafdeling, et autoværksted samt en biludlejningsafdeling.

Brugte biler 

I salgsafdelingen hos Aunsbjerg Århus sælger vi  udelukkende brugte biler fra bl.a. Peugeot, Citroën, Opel, VW mf. Her står vores bilrådgivere altid klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige bil. Vi har over 100 biler biler på lager, så hvad end du er på udkig efter en familie- eller single bil, så har Aunsbjerg Århus helt klart noget for dig! 

Peugeot

Autoværksted

Hos vores autoværksted i Århus står vi klar til at hjælpe dig - uanset hvilken bil eller bilmærke du har. Vi servicerer og reparerer alle mærker efter bilfabrikkens forskrifter og stempler din servicebog.
Vink farvel til uforudsigelige regninger med en Servicepakke
Servicepakke samlet - Goplus, 2plus, 5plus og Eplus

Servicepakker

Hos Aunsbjerg Århus vil vi gerne hjælpe dig med at passe godt på bilen i dit liv. Derfor har vi samlet al den service og al de fordele, som du og din bil har brug for i en samlet pakke til en fast lav månedlig pris. På den måde er din bil altid i trygge hænder hos Aunsbjerg Århus - uden uforudsigelige regninger. 

Aunsbjerg tillægspakker uden baggrund

Tillægspakker 

Du kan få endnu mere service for pengene ved at opgradere din servicepakke med tilkøb af vores tillægspakker - også til en fast lav månedlig pris. På den måde er du sikker på, at du aldrig kommer til at mangle noget, når det drejer sig om at passe på din bil. Her kan du både tilkøbe fri bilvask, udskiftning af pærer og visker, hjulhotel eller lejebil, når din egen skal på værksted. 

Vi tilbyder biludlejning i samarbejde med

Fire Hjul

Lad Fire Hjul Århus hjælpe dig, når du har brug for at leje en bil i Århus eller omegn.
Hvad end det drejer sig om en personbil, varevogn eller flyttebil, er det altid lejende let at booke en bil hos Fire Hjul.
Som et fleksibelt biludlejningsfirma tilbyder Fire Hjul rabat ved langtidsleje samt tilkøb af ekstra kilometer,
så det er billigere for dig at leje en bil i Århus eller omegn.