Opel værksted - Så er din Opel i sikre hænder

Ved at vælge et autoriseret Opel værksted sikrer du dig at din bil har modtaget bedst mulig service og samtidig er vedligeholdt med originale reservedele som oftest er det absolut bedste.


AUTORISERET OPEL VÆRKSTED I HORSENS OG KOLDING – VI TAGER OS GODT AF DIN OPEL

Aunsbjerg er et autoriseret Opel værksted. Det betyder, at vi kender din Opel lige så godt som fabrikanten og desuden altid følger dennes forskrifter, når vi foretager service eller reparation af din Opel. Du kan være sikker på at få god service af din Opel hos os.

Og hvem vil ikke gerne være sikker på at ens Opel bliver serviceret og vedligeholdt bedst muligt? Vi vil i hvert fald gerne være sikker på at din bil modtager den bedste service du kunne drømme om. Ikke nok med at vi har opsat en lang række standarder som vi selv vi være sikker på at vi lever op til, så har vi også altid lagt vægt på at du som kunde er godt opdateret. Skulle det ske at værkstedet finde behov for yderligere reparationer af din bil, tager vi kontakt til dig før vi går videre i processen. Det mener vi er vigtigt for at vi alle kan stole på hinanden.

Vi bruger kun specialværktøj og originale reservedele

En bil kan falde meget i værdi, hvis man bruger uoriginale reservedele. Det ønsker vi at undgå, og derfor bruger vi kun originale reservedele og reparerer kun med specialværktøj. Vores mål er, at du kan køre i din bil mange år endnu! Hos os får du en bil i tiptop stand, som kan køre sikkert på vejen mange år fremover.
Det er et must for os at benytte os af originale Opel reservedele! Vi ønsker fortsat at kunne leve op til standarderne for et autoriseret værksted. Derudover ønsker vi selvfølgelig at din bil holder så længe som muligt og at du til en hver tid kan forvente at den kører som den altid har gjort. Det kan vi kun være sikre på at den gør, hvis vi bruger reservedele som er lavet til den.

Mange erfarne mekanikere

Aunsbjerg har mange års erfaring med service og reparation af Opel biler. Alle vores ansatte er fuldt uddannede til håndtering af Opel biler, og vi holder os altid opdateret på ny teknologi, så din bil får den bedste behandling.
Den nyeste teknologi har nemlig stor betydning for hvordan bilerne kører i dag og hvordan vi skal reparere dem. Derfor finder vi ned utrolig vigtigt altid at være ajourført med den nyeste udvikling for at kunne udføre det bedste stykke arbejde på din bil.

Altid en fuldt opdateret Opel servicebog

Vi dokumenterer al service- og reparationsarbejde i din servicebog, som vi har udført på din Opel bil. Det garanterer, at din bil ikke mister værdi som følge af manglende service- og reparationshistorik.
Derudover kan du også være sikker på at din bil opretholder fabriksgarantien når du vælger et autoriseret Opel værksted til reparation af din bil. Du finder autoriseret Opel værksted hos Aunsbjerg i Kolding, Horsens og Århus.

9 ud af 10 af vores kunder er yderest tilfreds med den service vi tilbyder hos Aunsbjerg. Se hvad vores tidligere kunder mener på Trustpilot.