Fordele ved 2+ pakken:

Fabriksanbefalet og autoriseret serviceeftersyn

20% rabat er fratrukket prisen

20% rabat på alt ekstra arbejde

Fri lånebil ved serviceeftersyn og reparation (ekskl. forsikring)

Gratis udskiftning af viskerblade og pærer (ekskl. materialer)

Gratis sprinklervæske

Gratis reparation af stenslag i forrude

Gratis bilvask ved serviceeftersyn

Ved køb af en af vores Servicepakker får du også adgang til vores attraktive tilkøbspakker.

Hvad omfatter 2+ aftalen?

Du får et autoriseret serviceeftersyn på vores værksted inkl. skift af olie og oliefilter, pollenfilter, brændstoffilter, tændrør, luftfilter, bremsevæske mm. Vi tester bilens motorstyring og kontrollerer bremser samt adskillelse og smøring af bremser. Alt sammen jvf. intervallet i fabrikkens eftersynsprogram.

Vi sørger for at gennemgå din bil på en lang række kontrolpunkter mht. eventuelle fejl og mangler for at opretholde din bils sikkerhed – bl.a. tjek af gearkasse, undervogn for rust, slør og slid i bærekugler, batteri, kølervæske, frostbeskyttelse, servoolie mm. Du kan ligeledes vælge en række ekstra ydelser til, som du naturligvis får 20% rabat på i henhold til aftalen. Det kan fx være skift af tandrem, bremseklodser, kølervæske, udstødning mm.

Hvem kan få en 2+ aftale?

2+ er tilgængelig for alle, som har eller lige har købt en bil, der er minimum 12 mdr., og har fået foretaget første serviceeftersyn.

Se vores film omkring 2+ servicepakken herunder:

Fortælling omkring servicepakke 2+ hos Aunsbjerg for 199kr. pr. måned Fortælling omkring servicepakke 2+ hos Aunsbjerg for 199kr. pr. måned

Hos Aunsbjerg får du en Servicepakke, der passer til din bil

- uanset bilens mærke og alder.

}