Suzuki service i sikre hænder

Ved at have regelmæssige service check, sikre det dig at din bil bliver holdt i god stand, vil du også på længere sigt få glæde af din Suzuki .Vores værksted er eksperter i at imødekomme dine behov.


AUTORISERET SUZUKI SERVICEVÆRKSTED I KOLDING – VI TAGER OS GODT AF DIN SUZUKI

Aunsbjerg er autoriseret til at udføre Suzuki service, hvilket betyder, at du som kunde kan vide dig sikker i, at vi altid følger fabrikantens anvisninger - både når det gælder service og reparation. Vi benytter os udelukkende af originale Suzuki reservedele og specialværktøj, så du er garanteret, at din bil ikke falder i værdi. Det er din sikkerhed for altid at få et tilfredsstillende resultat af bedste kvalitet.

Når du vælger et autoriseret Suzuki serviceværksted, kan du være sikker på at din bil bliver efterset af kompetente mekanikere, som har knowhow inden for lige præcis din bil. På den måde kan du stole på at du modtager den bedst mulige service.
Autoriseret af Suzuki betyder også at du er garanteret sikkerhed på at alt arbejde du får udført hos os lever op til fabrikkens krav og forskrifter, så sin bil ikke mister værdi efter endt værkstedsbesøg.

Suzuki service ved Aunsbjerg

Vores service af Suzuki er omfattende for at sikre, at du kan køre i din Suzuki længe endnu – og føle dig 100% sikker i den. 

Vi begynder aldrig på reparationer uden at kontakte dig først! Når vi udfører et serviceeftersyn, tager vi dig med i beslutningsprocessen, så vi ikke begynder at foretage reparationer eller udskiftninger, du ikke havde ønsket. Vi finder sammen ud af, hvad der skal laves på din Suzuki, så du aldrig bliver overrasket over regningen.

Vi ønsker gerne at vores kunder føler de kan stole på os. Derfor er det vigtigt for at holde kunderne opdateret. Vi tager gerne en snak om eventuelle reparationer så du som kunde føler dig informeret og godt opdateret om processen.
Derudover tilbyder vi videoservice. Hvor vores mekaniker via video gennemgår hvad der er udført på bilen og hvad du eventuelt skal være opmærksom på i fremtiden. Videoen får du tilsendt og kan dermed bruge den ved fremtidige reparationer eller servicebesøg til at forklare dig.

Opdateret servicebog

Vi sørger for at opdatere din Suzuki servicebog ved hvert serviceeftersyn. Så er du altid sikker på, at alt er udfyldt korrekt, og at din Suzuki ikke falder i værdi ved endt serviceeftersyn. Vores mål er, at du bibeholder køreglæden ved din Suzuki længe endnu - og det gør du, hvis du vælger et autoriseret Suzuki serviceeftersyn hos os.
Du er nemlig sikker på at alle fabrikkens anvisninger og forskrifter er overholdt. På den måde risikerer du ikke problemer med garanti eller reklamation på baggrund af misligholdt service.

Vi mener altså at du godt kan have høje forventninger til køreglæden i din Suzuki mange år frem. Med er serviceeftersyn hos autoriseret Suzuki værksted får du nemlig alle dine forventningerne indfriet og vi bestræber os på kunne hjælpe dig videre hurtigst muligt. Skal din Suzuki til service hos os? Find et værksted nær dig og book en tid til Suzuki service lige her.

9 ud af 10 af vores kunder er yderest tilfreds med den service vi tilbyder hos Aunsbjerg. Se hvad vores tidligere kunder mener på Trustpilot