Peugeot service i sikre hænder

Ved at have regelmæssige service check, sikre det dig at din bil bliver holdt i god stand, vil du også på længere sigt få glæde af din Peugeot . Vores værksted er eksperter i at imødekomme dine behov.


AUTORISERET PEUGEOT SERVICEVÆRKSTED I HORSENS OG KOLDING - VI TAGER OS GODT AF DIN PEUGEOT

Vi er autoriseret til Peugeot service hos Aunsbjerg. Hvis du vælger Aunsbjerg, kan du være sikker på, at vi følger fabrikantens anvisninger i forhold til både reparation og service. Vi bruger kun specialværktøj og originale Peugeot reservedele. Det betyder, at du kan være sikker på at få en bil tilbage, der har samme værdi som den, du afleverede. Sådan kan vi garantere, at du altid får din bil tilbage med et tilfredsstillende resultat og af højeste kvalitet.

Tillid mellem bilejer og værksted er utrolig vigtig. Dette er også en grund til at vi gør vores bedste for at udføre arbejde på din Peugeot der lever op til både dine og fabrikkens forventninger. Vi holder dig opdateret under hele forløbet og tilbyder sågar videoservice af dit værkstedsbesøg.
Videoservice giver dig mulighed for at få forklaret hvilke reparationer som er blevet udført, hvilke reparationer som der er nødvendighed for i fremtiden og hvor kritiske disse reparationer er. På den måde er du som kunde sikker på at din regning lever op til de forventninger du har til den og at der ikke opstår ubehagelige overraskelser.

Peugeot service ved Aunsbjerg

Vi har en omfattende Peugeot service, hvilket sikrer, at du endnu kan køre længe og sikkert i din Peugeot. 

Når vi laver serviceeftersyn, vil vi altid kontakte dig, inden vi foretager større udskiftninger eller reparationer. Det garanterer, at vi ikke foretager ændringer, du gerne ville have ventet med. Du ved derfor, hvad vi har udført af reparationer på din bil og oplever derfor aldrig at blive overrasket over regningen fra os.
Dette er en politik som vi finder utrolig vigtig hos Aunsbjerg. Loyale og trofaste kunder kommer af god kommunikation og behagelig service. To vigtige hovedelementer vi altid gerne vil leve op til. Det er vigtigt for os at vores kunder kan stole på os.

Korrekt udfyldt servicebog

Efter hvert endt serviceeftersyn opdaterer vi din Peugeot servicebog, så du er sikker på, at det hele er udført helt korrekt. Således ved du, at din Peugeot ikke falder i værdi pga. manglende servicehistorik.
Et værkstedsbesøg skal aldrig lede til værdiforringelse af din bil. Det vil vi altid huske og være opmærksom på når vi reparerer på bilen. Derfor bruger vi også altid originale reservedele og originalt værktøj når vi udfører arbejde på bilen.
Vi ønsker, at du nyder køreglæden ved din Peugeot endnu længere - og det kommer du til med et autoriseret Peugeot serviceeftersyn hos os.

Skal vi give din Peugeot et serviceeftersyn? Find et værksted nær dig og book en tid til Peugeot service lige her.
Det kan lade sig gøre at få udført service eftersyn hos Aunsbjerg i Kolding, Horsens og Århus.

9 ud af 10 af vores kunder er yderest tilfreds med den service vi tilbyder hos Aunsbjerg. Se hvad vores tidligere kunder mener på Trustpilot.