Mazda service i sikre hænder

Ved at have regelmæssige service check, sikre det dig at din bil bliver holdt i god stand, vil du også på længere sigt få glæde af din Mazda. Vores værksted er eksperter i at imødekomme dine behov.


AUTORISERET MAZDA SERVICEVÆRKSTED I KOLDING – VI TAGER OS GODT AF DIN MAZDA

Aunsbjerg er et autoriseret til Mazda service, hvilket betyder, at du kan være sikker på, at vi følger fabrikantens anvisninger i forbindelse med både service og reparation. Vi benytter kun specialværktøj og originale Mazda reservedele, så du ikke får en bil tilbage, der er mindre værd end hvad du kom med. Det er din garanti for et tilfredsstillende resultat af højeste kvalitet.

Når du vælger et autoriseret Mazda serviceværksted, kan du være sikker på at din bil bliver efterset af kompetente mekanikere, som har knowhow inden for lige præcis din bil. På den måde kan du stole på at du modtager den bedst mulige service.
Autoriseret Mazda værksted betyder også at du kan være sikker på at hvad end du får lavet hos os, om det er service, bremseskift eller større reparation, så er du sikker på at arbejdet er udført under alle anvisninger som giver den bedste kvalitet.

Mazda service ved Aunsbjerg

Vores Mazda service er meget omfattende for at sikre, at du altid kører sikkert og din Mazda holder så længe som muligt.

Vi kontakter dig altid, inden arbejdet går i gang, hvis vi har fundet større ting, som skal udskiftes eller repareres på din Mazda. På den måde kan vi altid snakke om eftersynet og sammen blive enige om, hvad der skal laves med det samme og hvad der godt kan vente. Du bliver derfor aldrig overrasket, når du modtager en regning fra os.
Vi ønsker gerne at vores kunder føler de kan stole på os. Derfor er det vigtigt for at holde kunderne opdateret. Vi tager gerne en snak om eventuelle reparationer så du som kunde føler dig informeret og godt opdateret om processen.

Derudover tilbyder vi videoservice. Hvor vores mekaniker via video gennemgår hvad der er udført på bilen og hvad du eventuelt skal være opmærksom på i fremtiden. Videoen får du tilsendt og kan dermed bruge den ved fremtidige reparationer eller servicebesøg til at forklare dig.

Vi udfylder din Mazda servicebog

Vi opdaterer din Mazda servicebog ved hvert serviceeftersyn, så du kan være sikker på, at alt er udfyldt korrekt, så du ikke risikerer, at din Mazdas værdi forringes ved en manglende servicehistorik.

Vores mål er, at du kan nyde køreglæden ved din Mazda endnu længere – og det gør du med et autoriseret Mazda serviceeftersyn hos os. Du er nemlig sikker på at alle fabrikkens anvisninger og forskrifter er oveholdt. På den måde risikerer du ikke problemer med garanti eller reklamation på baggrund af misligholdt service.

Vi mener altså at du godt kan have høje forventninger til køreglæden i din Mazda mange år frem. Med er serviceeftersyn hos autoriseret Mazda værksted får du nemlig alle dine forventningerne indfriet og vi bestræber os på kunne hjælpe dig videre hurtigst muligt. Skal vi give din Mazda et serviceeftersyn? Find et værksted nær dig og book en tid til Mazda service lige her.

9 ud af 10 af vores kunder er yderest tilfreds med den service vi tilbyder hos Aunsbjerg. Se hvad vores tidligere kunder mener på Trustpilot