Citroën service i sikre hænder

Ved at have regelmæssige service check, sikre det dig at din bil bliver holdt i god stand, vil du også på længere sigt få glæde af din Citroën. Vores værksted er eksperter i at imødekomme dine behov.


AUTORISERET CITROEN SERVICE VÆRKSTED I KOLDING OG HORSENS - VI TAGER OS GODT AF DIN CITROEN

Aunsbjerg er autoriseret til Citroën service. Hvis du vælger os, kan du derfor være sikker på, at vi følger fabrikantens anvisninger i forbindelse med både service og reparation af din Citroën. Vi benytter udelukkende specialværktøj og originale Citroën reservedele, så du får en bil, der er lige så meget værd, som da du kom med den. Det er din garanti for et resultat af højeste kvalitet hver eneste gang.

Når du som kunde vælger et autoriseret Citroën værksted, bringer det dig en tryghed at vide at din bil bliver efterset af kompetente og velvidende mekanikere som har forstand på hvad lige netop din bil kræver. Det er din garanti for at du modtager det bedst mulige service til din bil.

Som autoriseret værksted kan vi dermed også stolt stå frem og sige at din bil bliver behandlet bedst muligt og alle reparationer forgår med originale kvalitetsreservedele. Vælger du autoriseret Citroën værksted ved Aunsbjerg kan du forvente god service og et arbejde der er udført korrekt efter fabrikkens anvisninger.

Citroën service ved Aunsbjerg

Vores Citroën service er omfattende for at sikre, at din Citroën altid kører sikkert og holder så længe som muligt. 

Vi udfører altid et serviceeftersyn for at finde problemerne, og kontakter dig så, inden arbejdet går i gang, så du bliver taget med i beslutningsprocessen. Vi bliver således sammen enige om, hvad der skal laves med det samme og hvad der ikke er livsnødvendigt. På den måde er du altid klar over, hvad der bliver lavet, og du ender ikke med at blive overrasket, når du modtager en regning fra os.
Det er en proces, der er vigtig for os at opretholde. Loyale kunder kommer af tillid og tro på, at vi gør vores arbejde korrekt. Derfor er det vigtigt for os, at du som kunde føler dig inkluderet og informeret under hele forløbet.

Vores autoriserede værksteder tilbyder også videoservice. Det er din mulighed for at komme med ind på værkstedet og sikre dig at de reparationer vi foreslår på din bil er reelle. Du får som kunde mulighed for at se fejlen og i samråd med mekanikere vurdere, om den påtalte reparation er aktuel eller om den kan vente.

Korrekt udfyldt servicebog

Vi opdaterer din Citroën servicebog ved hvert serviceeftersyn ved os, så du altid er sikker på, at det hele er udfyldt korrekt. Du risikerer således aldrig, at din Citroën falder i værdi efter et serviceeftersyn ved os.Vi sørger for at du bibeholder køreglæden ved din Citroën endnu længere – og det gør du med et autoriseret Citroën serviceeftersyn hos os.

Med et serviceeftersyn hos Aunsbjerg i Kolding, Horsens eller Århus får du nemlig det bedst mulige service til din bil. Som autoriseret værksted sikrer vi os nemlig altid at fabrikkens anvisninger og forskrifter er overholdt. Skal din Citroën snart til service? Find et værksted nær dig og book en tid til Citroën service lige her.

9 ud af 10 af vores kunder er yderest tilfreds med den service vi tilbyder hos Aunsbjerg. Se hvad vores tidligere kunder mener på Trustpilot