{{vehicle.Make}} {{vehicle.Model}} Bil
{{vehicle.Propellant.substring(0, 1)}}
{{vehicle.NumberOfDoors}}

{{vehicle.Make}} {{vehicle.Model}}

{{vehicle.Variant}}

 

Årgang: . Km.: {{vehicle.Mileage | number}}

kr. {{(vehicle.RetailPrice-0) + (vehicle.LevOmk-0) | number}},-

VIS Bilen
Ingen biler fundet. Tilpas venligst dine søgekriterier.

 

Skarp bil til en skarp pris? Så er du havnet det helt rigtige sted!

Hvis du svinger forbi, så står vi klar med en helt masse billige biler - og fælles er, at de alle er i topkvalitet! Så hvis du leder efter en billig brugt bil, så kan vores hold af bilnørder i Kolding, Horsens eller Aarhus helt sikkert hjælpe dig.

Vi har vildt mange billige brugte biler til salg!

Faktisk har vi altid over 250 brugte biler stående, fra små billige brugte biler til mellem store nyere biler – som er 100% mekanisk gennemgået og standard klargjort med reklamationsret jvf. købeloven. Så hvad end du leder efter en Peugeot, Citroen, Opel eller måske en helt anden bil, så skal vi nok få dig på vejen på de rigtige hjul.

Smart? Hurtigt? Billig? Eller måske en lidt nyere?

Uanset hvilken bil du går og drømmer om, så er vi klar til at tage en snak om bilen og bilkøbet. Vi er nemlig helt med på, at et bilkøb er en stor beslutning. Vi har super dygtige sælgere, som kan svare på alle dine spørgsmål, hvad end det handler om hestekræfter eller benzinpenge. 
Vi holder Jylland godt kørende! Vi har nemlig både brugtbilsforhandler i Kolding, Horsens og Aarhus og alle steder står brugte biler på rad og række klar til en prøvetur – så sving forbi….

Bil der passer til drømme og tegnebog

Hos Aunsbjerg bilforhandler sælger vi biler med den filosofi, at alle skal have råd til køb af brugt bil – og det mener vi helt seriøst.

Vi vil ikke bare have tilfredse kunder – vi vil have yderst tilfredse kunder! Derfor sørger vi for, at du kommer herfra med den bil som passer bedst til dig og din pengepung. Når du er sikker på, at du har fundet den rigtige bil til dig, så er vi klar til at slå en handel af – og den kan altid indebære et bilkøb uden udbetaling. 

Det er altid en god idé med en snak omkring din nye bil. Så er du sikker på at få alle detaljer med, inden du sætter foden på speederen i din nye bil. Vores bilrådgivere er klar til at tage en snak, så i sammen kan finde den brugte bil, der opfylder sin ønsker og behov. Du kan selvfølgelig tage en prøvetur i bilen, så du kan mærke efter, om det er den rette bil du køber.

 

Hos Aunsbjerg får du en Servicepakke, der passer til din bil

- uanset bilens mærke og alder.