Århus Værksted, Ledig Stilling

Mekaniker søges til Aunsbjerg Århus

Er du en erfaren mekaniker, der søger nye udfordringer?

Hos Aunsbjerg Århus har vi brug for et ekstra sæt mekaniker hænder til at hjælpe til med at servicere vores mange nye værkstedskunder.

Vores afdeling har lokation i Egå, hvor vi sælger og servicerer flere forskellige bilmærker. Vores værksted er en del af CarPeople, der er en landsdækkende og fri værkstedskæde med mere end 40 lokale værksteder. Det betyder, at vi servicerer alle bilmærker efter bilfabrikkens forskrifter og krav. Det er derfor en fordel, hvis du har arbejdet med flere forskellige bilmærker.

Aunsbjerg Århus afdeling åbnede i 2017 og er fortsat i sin vækstfase. Du har hos os derfor mulighed for at følge udviklingen helt tæt på.

Dine arbejdsopgaver

  • Service- og reparationsarbejde
  • Nyvognsklargøring

Vi forventer

  • Du er udlært mekaniker og gerne har erfaring fra lignende stilling
  • Du er løsningsorienteret, servicemindet og har flair for kundekontakt
  • Du har engagement og oprigtig interesse for det, du laver
  • Du er fleksibel og åben for nye tiltag
Hvem er Aunsbjerg?

Aunsbjerg er en familieejet virksomhed med mere en 90 års erfaring. Vi er et dynamisk bilhus med en flad organisationsstruktur. Det vil sige, at her er højt til loftet og vi er altid åbne for nye idéer og tiltag. Vi har afdelinger i Kolding, Horsens og Århus, hvor vi tilbyder et familiært arbejdsmiljø med teams af højt engageret og energiske medarbejdere. Uanset hvilken Aunsbjerg afdeling du søger hos, står vi klar til at tage rigtig godt imod dig.

Er du vores nye mekaniker?

Ansøg
Du kan søge stillingen som mekaniker ved at kontakte værkfører Rasmus Jensen på rj@aunsbjerg.com. 

Tiltrædelse: Hurtigst muligt 

Vi ser frem til at høre fra dig!