18 februar 2022

Servicepakker

Hvad er en serviceaftale?

En serviceaftale er en aftale, du indgår med dit fortrukne bilværksted. Aftalen omfatter, at du hver måned betaler et fast beløb og derved forudbetaler for det serviceeftersyn, som din bil skal have senere hen. På den måde undgår du at skulle betale en stor samlet sum penge, når din bil skal til service.

Binder man sig ved en serviceaftale?

Ja man binder delvist til det bilværksted, man har en serviceaftale hos, da man ikke kan få udført sit optjente serviceeftersyn hos et andet bilværksted. Det er derfor en god idé at vælge sit fortrukne bilværksted, hvis man ønsker at have en serviceaftale til sin bil. Det er forskelligt fra værksted til værksted, om der er en bindingsperiode, når man indgår en serviceaftale. Værkstederne er som oftest heller ikke interesseret i at have serviceaftalekunder, som ikke har lyst til at være det. Men for at du får mest ud af din serviceaftale, bør du som minimum beholde den til du har fået udført dit næste serviceeftersyn. 

Hvad er en Servicepakke?

En Servicepakke er Aunsbjergs egen form for serviceaftale. Når du har en Servicepakke Her betaler du en fast månedlig pris samt får du en masse fordele sammen med din Servicepakke fra Aunsbjerg. Længere nede på siden kan du læse mere om Aunsbjergs forskellige Servicepakker. 

Hvordan fungerer en Servicepakke?

Servicepakkerne fungerer således, at man hver måned indbetaler beløb, der fungerer som en slags opsparing. For når man har været serviceaftalekunde i ét år, har man sparet op til bilens årlige serviceeftersyn. Desuden for man som serviceaftalekunde hos Aunsbjerg 20 % på alle værkstedsregninger, hvilket blot er en af de mange fordele ved Servicepakkerne.

Hvad er det gode ved en Servicepakke?

En Servicepakke har til formål at give dig tryghed i hverdagen, så der ikke forekommer alt for mange uforudsigelige regninger i forbindelse med det at have en bil. Hver pakke inkluderer nemlig nogle fordele, som mindsker omkostningerne i forbindelse med dit ejerskab.

Aunsbjergs Servicepakker

Er din bil
næsten ny?
Servicepakke Goplus
  • Go+ Servicepakken er til bilejeren med en bil, der er under to år gammel. Med en GO+ sikrer og fastholder du glæden ved din nye bil. Bilen vedligeholdes 100% efter fabrikkens anvisninger, hvilket sikrer, at den er sikkerhedsmæssigt i topform efter mærkets egne kvalitetsnormer. Du opnår samme vilkår og tryghed, som havde din bil op til 5 års fabriksgaranti.

Er din bil 2 år eller
derover?
Servicepakke 2plus
  • 2+ Servicepakken er skræddersyet til bilejeren med en bil, der er 2-5 år eller ældre. Med 2+ får du udført de fabriksanbefalede serviceeftersyn på din bil samt en attraktiv rabatordning på reparationer og vedligehold. Det sikrer dig en bedre totaløkonomi på din bil.

Er din over 5 år
gammel?
Servicepakke 5plus
  • 5+ Servicepakken er til bilejeren med en bil, der er over 5 år gammel. Med 5+ får du i fremtiden billigere budget serviceeftersyn, hvilket er med til at sikre, at din bil er i god mekanisk stand og er til at stole på, selv om den ikke er helt ny.

Er din bil en
varevogn? 
Servicepakke Kassevogn Eplus
  • E+ Servicepakken er til dig med en kassebil. Med i aftalen får du bl.a. autoriseret basiseftersyn, 20% rabat på alt ekstra arbejde, gratis lånebil mm.

Læs også