Find værksted

Du altid kan slå på tråden eller svinge forbi et af vores værksteder.

VÆLG

Book tid

Bemærk kun booking i hverdage! Vi holder din bil sikkert og godt kørende! Book din værkstedstid her. Bemærk kun booking i hverdage!

VÆLG

Stil spørgsmål

Spørgsmål til en af vores bilrådgivere eller værkstedet? Så skriv her.

VÆLG

Værksted i Horsens, Kolding & Aarhus – Vi tager os godt af din bil

Hos Aunsbjerg står vi klar til at tage os godt af dig og din bil. Vi er et autoriseret værksted, hvor du kan være sikker på, at vi følger fabrikkens anvisninger i forbindelse med service og reparation. På vores værksted benytter vi os udelukkende specialværktøj og originale reservedele, hvilket er din garanti for et tilfredsstillende resultat af højeste kvalitet. Du finder vores værksteder i både Horsens, Kolding og Aarhus.

På vores professionelle værksteder er vi autoriserede reparatører for:
Citroën, Mazda, Opel, Suzuki, Peugeot og CarPeople.
Mange års erfaring med bilreparation og service.
Hos Aunsbjerg har mange års erfaring med reparationer af biler – ja, faktisk har vores værksted i Kolding hele 90 år på bagen. Vores mangeårige erfaring betyder, at vi reparerer og servicere alle typer af biler. Så du er altid velkommen i vores værksted, uanet hvilken bil, du har. Vores dygtige mekanikere har alle stor faglig viden og praktisk erfaring med sig, ligesom vi sørger for at holde os opdateret på den nyeste teknik og arbejdsgang.
Er du tvivl om, hvad din bil har brug for? Bare rolig! Giv en af vores værksteder i nærheden af dig et kald, så skal vi nok hjælpe dig godt på vej. Du kan også benytte dig af vores online bookingsystem her på siden – nemmere bliver det ikke.

Autoriseret værksted i Horsens, Kolding & Aarhus – Med os er din bil altid i topform.
Uanset om din bil er ny eller har nogle år på bagen, er den løbende vedligeholdelse og servicering vigtig. På den måde sikrer du, at din bil altid er i tiptop stand og klar til nye eventyr på veje i både ind- og udland. Her kan vi tilbyde tre attraktive servicepakker, som sørger for, at din bil altid er i upåklagelig stand, og at din køreglæde er helt i top. Læs mere om pakkerne her[1].
Har du brug for et professionelt værksted u Horsens, Kolding eller Aarhus? Så tag kontakt til Aunsbjerg – det vil du ikke fortryde!

Hos Aunsbjerg får du en Servicepakke, der passer til din bil

- uanset bilens mærke og alder.