Find værksted

Du altid kan slå på tråden eller svinge forbi et af vores værksteder.

VÆLG

Book tid

Vi holder din bil sikkert og godt kørende! Book din værkstedstid her.

VÆLG

Stil spørgsmål

Spørgsmål til en af vores bilrådgivere eller værkstedet? Så skriv her.

VÆLG

Aunsbjerg er først og fremmest et værksted!   

Bilværkstedet i Kolding har stået der så længe, at soklen efterhånden må have slået rødder. Med mere end 90 års erfaring som autoværksted reparerer og servicerer vi alle typer af biler. Så kig bare fordi – uanset hvilke type bil du har. Men selvom vi fikser alle slags biler, så har vi nogle darlings. Hos Aunsbjerg er vi nemlig autoriseret værksted for Peugeot, Citroën, Opel, Mazda og Suzuki. 
Er du lidt i tvivl om præcis hvad din bil har brug for? Så giv os et kald, så skal vi nok vejlede dig i, hvad der er bedst for dig. Har du helt tjek på det selv – så klikker du bare bilen hjem i vores online bookingsystem. 

Vores mekanikere er specialuddannede, og så går de alt for meget op i deres arbejde. Derfor kan du trygt overlade din bil til vores flok af bilnørder på vores Peugeot værksted eller en af vores andre autoriserede værksteder. I øvrigt har vi også et stort udvalg af servicepakker, som sørger for at holde din bil i absolut topform, vil du vide mere så kan du læse meget mere omkring dem lige her!

Vi glæder os til at se dig! 

Hos Aunsbjerg får du en Servicepakke, der passer til din bil

- uanset bilens mærke og alder.